Looper en 6 andere films (Review en trailers)

Looper ********** Kan niet anders zeggen dat het een stuk beter is dan ik had verwacht, dus laat je niet misleiden door de trailer. Een SF zonder opsmuk en overdreven special effects, gewoon een hele mogelijke toekomstige realiteit, behalve het tijdreizen natuurkijk. Het verhaal is goed en anders dan je zou verwachten, maar kijk de recensie over deze film van Flabber.nl, die is leuk: de sci-fi revelatie van het jaar?

Twilight Breaking Dawn Part 2 ********** Ben geen fan van de Twilight Saga, maar al met al vond ik deel 2 best wel te pruimen en leuke plot en ontwikkeling. Leuk gedaan en best spannend.

Skyfall ********** Ruim twee uur kijk plezier en een houten reet. Geen slechte film maar ook niet echt een hoogvlieger. Het kijkt lekker weg maar de charme is allang vervlogen.

Nono, Het ZigZag Kind ********** Schattige kinderfilm voor 6+ en voor volwassenen ook best de moeite waard en onderhoudend met een aangrijpend verhaal en ook wel spannend.

The Bourne Legacy ********** Geen slechte film als je van onmogelijke acties houdt, maar qua verhaal en ondergrondse spanning gaat niets boven het mysterie van deel 1, wat hier duidelijke miste

The Possession ********** Best een goeie film met een goede suspens, alleen jammer dat het einde het verhaal min of meer verpest, en dat niet door het verhaal maar door de overdreven, misplaatste en lachwekkende special effects die makkelijk weggelaten hadden kunnen worden. Jammer.

Ronal the Barbarian ********** Had een leuke animatie film verwacht aangezien het 12+ was, maar helaas waren de grafics niet om over naar huis te schrijven en de ondertiteling liep ook niet helemaal lekker en laat staan het 3D. De humor was wel grappig alleen jammer dat het geheel onprofessioneel overkwam.