Trouble with the Curve (review + trailer)

********** Een honkbal film met Clint Eastwood kunnen erger zijn en een knorige man kan hij goed spelen. Maar deze was redelijk soft en prettig om naar te kijken, vooral door de rode advocate (de dochter van Clint: Amy Adams die verliefd word op Justin Timberlake). Met deze film kan je net zo goed wachten dat het op TV komt, niet zo bijzonder om het speciaal op het grote doek te zien, een lekkere spanningsloze film met een happy end en iedereen leefde lang en gelukkig. Gewoon standaard werk voor Hollywood, niet slecht maar ook niet om over naar huis te schrijven.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D