iPhone 5 review door Vincent Everts

Ja ja. Kijk, luister en huiver! Voor je hem gaat kopen en vergeet niet vooral ook op: ”iPhone5 S al in December verwacht” te kijken. U bent gewaarschuwd!!!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “iPhone 5 review door Vincent Everts”

  1. Wat? Geen youtube app op de Iphone 5, laat dan maar zitten?! Zo'n bedrag neertellen om hem meteen te "jailbreaken"? Nee, ik wil goeie hardware en goeie functionaliteiten met een breed spectrum, dus voor mij geen Ei-foon véf!!

  2. zal er nooit 1 kopen, heb niks met apple shit en bellen met die rommel dat mogen de verslaafden doen, ik krijg gewoon een telefoon van de baas. Zolang het maar geen apple is, daar kun je niet eens mee gamen….

Maak mij blij en geef reactie :D