VVD: Arbeit macht Frei

Smakeloos smakeloos!? Ik vind het wel humor hebben en vooral in tijden van hard en zinloos mediadebat.

3 gedachten over “VVD: Arbeit macht Frei”

 1. Nee ik stem pas weer als er een partij is die het volgende waarmaakt.
  *Geld meer naar het buitenland
  *Alle asielzoekers netjes terugsturen ongeacht hoelang ze hier zitten. En grenzen pot dicht gooien.
  *Ouderen in dit land netjes gaan verzorgen.
  * Iedereen die kan werken gewoon werken al ga je maar troep opruimen. Heb je twee gezonde
  armen en benen aan het werk met je luieflikker. Uitkering mag maar thuiszitten niet.
  * Geld (subsidies) voor kunst en cultuur stopzetten (kan je je eigenbroek niet ophouden dan heb je een verkeerde baan dan ga je maar wat anders doen en niet je handje ophouden).
  * Hypotheekrente stopzetten (Je weet dat je rente moet betalen of het geleende geld, kan je dit niet betalen moet je maar een goedkoper huis nemen of huren).
  * Doodstraf terug invoeren voor verkrachters moordenaars en dat soort figuren.

 2. Ik vind het altijd wel lachen hoor die dik betaalde mensen waar je nooit iets van hoort of ziet. Maar rond de verkiezingen komen ze uit hun hol om zieltjes te winnen. Ineens zijn ze heel meegaand met het normale volk en hebben ze overal begrip voor en beloven gouden bergen.

  Vervolgens na de verkiezingen kruipen ze met ze alle weer in hun hol om hun zakken verder te vullen. En de gewone burger nog verder voorover te laten bukken om vervolgens keihard in de ster te neuken om daarna een kwak warme zaad van ellende en verderf in je gezicht te spuiten.

  Nee ik stem niet meer. Ik heb besloten om me stemkaarten voortaan ongeopend in de kast te zetten om te zien wat een gek er over 10 jaar voor geeft op marktplaats als ik hard geld nodig heb om mijn huur en boodschappen te betalen.

  Verder wens ik ieder een fijne woensdag en veel stemplezier!!!

  1. Je had op zijn minst op de Piratenpartij kunnen stemmen om hun een stem in de tweede kamer te gunnen, heeft meer effect dan niet stemmen en de meerderheid of een midden te irriteren of wat dan ook 😉

Reacties zijn gesloten.