Apotheker mag niet goedkoper en zelf medicijnen maken

Apotheker mag niet zelf en goedkoper medicijnen maken. Je geloof het bijna niet maar het is echt waar, kijk maar naar de uitzending van de NOS en deze 3 columns met allemaal goede vragen: Farmakul 1, Farmakul 2 en Farmakul 3.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Apotheker mag niet goedkoper en zelf medicijnen maken”

  1. Nederlandse politiek werkt er zelf aan mee. En de Rechtstaat ook. Dat de medicijnen zo duur zijn. Je zou zeggen gebruik je gezonde verstand. Misschien moet de nederlandse rechtstaat, nederlandse regering daarvoor pillen hebben die 60 keer duurder zijn en dan zelf moeten betalen. Dan worden ze wel wakker. en dat de apotheker het wel mag verkopen. Wat ik ook zo dom vind is als er medicijnen overblijven bij een patient. Dat die niet hergebruikt worden. En dat de patient die het inlevert het geld terug krijgt van de niet gebruikte middelen. Wat is er mis mee als de pillen nog in gesloten folie zit.

Maak mij blij en geef reactie :D