Pinkpoporganisator Jan Smeets is de weg kwijt of van lotje getikt

Leuk, naar een festival gaan! ”Binnen vijf jaar geldt een rookverbod op elk festival, dat staat buiten kijf. Ook alcohol zal aan banden gelegd worden.” Dat vertelde Pinkpoporganisator Jan Smeets ons toen we hem op de wei in Roskilde tegen het lijf liepen.” Nog even en een festival word een educatief staatsbedrijf waar je moet inchecken met je DigiD. Voor de ene kant valt wat te zeggen om een alcohol en drugsvrije maatschappij te krijgen, maar aan de andere kant is de maatschappij niet vrij en flexibel in het verschaffen van een veilige en tijdelijk uitweg naar inspiratie en werkelijke ontspanning *PUNT*

4 gedachten over “Pinkpoporganisator Jan Smeets is de weg kwijt of van lotje getikt”

 1. Belachelijk, werkelijk waar.
  Dit soort mensen moeten ze opsluiten.
  Ik drink zelf een biertje en rook soms ook een blowtje.
  Maar altijd maar dat gezanik over drugs/junks. Jaarlijks sterven duizenden mensen aan het gevolg van alcohol, maar aangezien dit een goede melkkoe is zullen ze dit naar mijn mening niet zo snel gaan verbieden. Even voor de goede orde per jaar sterven nul (o) mensen aan het gevolg van het roken van cannabis (natuurlijk de tabak die eventueel gebruikt word is wel dodelijk).

  Al met al word het steeds leuker om naar een evenement te gaan.
  Veel plezier op pinkpop volgend jaar 🙂

 2. Ah joh, hou ook rekening met de "tijdgeest" waar we nu inzitten en de wetmatige verschuivingen die daarop volgen; lijkt veel op de brave betuttelende jaren vijftig waar ook gepoogt werd alles in de maatschappij te "reguleren". Gevolg -> progressieve bewegingen in de jaren zestig. Gaat nu ook gebeuren alleen in een andere vorm…..

Reacties zijn gesloten.