Studentes Minerva een beetje arrogant of super DOM!

LEIDEN – Een bijzonder tafereel woensdagavond voor de deur van Minerva bij de Breestraat. In het leidschdagblad.nl via GeenStijl.nl 😆

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Studentes Minerva een beetje arrogant of super DOM!”

  1. Arrogant overgewaardeerd kakclubje uit Leiden, ken ze goed want ik werk in dat stadje. Zijn puisterige post-pubers die voor hetyeerst op zichzelf gaan wonen en weg zijn onder "sugardaddy's" vleugels en dan slaan ze een beetje door, zowel de mannetjes als de vrouwtjes. Maakt ook veel indruk dat geaffecteerde praten van ze? "Meneeuurrrr, je mag hierrrrr niet filmun"!! Ja, dat mag ie wel, uitzenden is een ander verhaal maar ze moet natuurlijk nog een aantal jaren verder met haar rechtenstudie?!

  2. Je moet toch wel een erg laag IO niveau hebben wil je meedoen aan dit soort vernederende acties. En dat allemaal omdat je zo graag bij een vereniging wil horen? Het schijnt dat het later wel leuke baantjes kan opleveren omdat je in het clubje gezeten heb. Wat een kakkerd trouwens die het filmen probeerde te verbieden.

Maak mij blij en geef reactie :D