Demonstratie/Manifestatie : De VrijheidsParade op 26 september

Wat is de Vrijheidsparade?
De vrijheidsparade is de dag waar mensen opkomen voor hun vrijheid. Deze dag is nodig omdat onze vrijheden bedreigd worden. www.vrijheidsparade.nl

VRIJHEID9 gedachten over “Demonstratie/Manifestatie : De VrijheidsParade op 26 september”

  1. Je vrijheid gaat precies zo ver als je een ander niet beperkt in zijn vrijheid. En aangezien we met 17 miljoen leven op een postzegel van 100 bij 150 kilometer is je eigen vrijheid zeer snel beperkt. Is het niet door de ander dan wel door onze paternalistische overheid met hun betuttel en geregel; daarom alleen is een demonstratie op zijn plaats?

  2. Elke dag kom ik op voor mijn vrijheid. We hebben hier in ons land nog altijd vrijheid. Hier en daar wordt het via slinkse wijze meer beperkt en er worden pogingen gedaan om bepaalde vrijheden af te nemen, maar toch…Ik vind het een nobel streven, maar ik denk dat een massaal protest, dus dat het Malieveld helemaal vol staat misschien een betere indruk achter laat. Toch hoop ik dat het een succes zal worden. Ik zal er niet bij zijn. Ten eerste vier ik in dat weekend mijn verjaardag en ten tweede heb ik het na jaren demonstreren wel gehad met demonstreren en protesten met te weinig mensen.
    .-= Kijk ook eens op Mo´s laatste blog item : ..Verzin een onderschrift =-.

Maak mij blij en geef reactie :D