Benzineprijs toen en nu

Ja ja! Dat is nog eens een verschil waar je bijna nostalgisch van zou worden. Gezien op Facebook bij Peter

6 gedachten over “Benzineprijs toen en nu”

  1. @Barry: sorry voor mijn late antwoord, zit vaker op facebook van op mijn eigen site 🙂
   door de verbouwing is het boek op een tweede plan geraakt, maar genoeg materiaal. En kwestie van ordenen en een goed kloppend concept te gieten. De titel word: ''Mike is Gek'' de verloren tragiek van de onvoltooide verleden tijd 😉

   Grote gedeeltes zijn grof geschreven zonder vorm tot het lampje bij me gaat branden.

   1. Ben toch benieuwd als het klaar is en het ook echt een boek geworden is. Lees nooit boeken heb er zelfs een hekel aan. Maar mocht hij uitkomen dan wil ik hem zeker lezen.

 1. Als we geweten hadden dat de jaren 80 / 90 de vette jaren waren in Nederland dan hadden we kunnen hamsteren. We stonden toen al op onze strot toen de benzine 2 gulden een liter werd. Dat zou nu dus 0,85 cent de liter zijn. Was het maar zo,n feest… Helaas betalen we nu omgerekend het dubbele in guldens namelijk 4 gulden een liter ( 1,81 euro )

 2. Ja, het wordt allemaal duurder.
  Ook drank en sigaretten zijn fors duurder geworden.
  En veel meer producten.

 3. Ik zei het al eerder, geen last van. Maar het wordt nog erger met de belasting straks met de auto naar het werk… Ik ben toch blij dat mij baas mijn NS jaarkaart gewoon helemaal betaald en ik er ook in het weekend mee kan reizen… wat is een auto toch makkelijk!

Reacties zijn gesloten.