Lekker naar de hoeren en dat dit!

Niet dat ik uit de kast kom dat ik een hoerenloper ben, maar dit is bij mij letterlijk om de hoek. Maar dan s’ochtens vroeg als er geen hoerenloper lopen en ik langs fiets. Ik zie het helemaal voor me, je bent geil en de enige rede dat je naar die straat toe gaat is om dat je wilt neuken en ook al wil je helemaal niet geneukt worden dan proberen al die heerlijke dames van plezier je binnen te lokken ondanks dat ze waarschijnlijk gedwongen worden om daar te zitten en liggen. Maar van waar en wie die spandoekactie vandaan komt is me niet echt duidelijk, maar dubbel is het wel en gevolg van de mondiale globalisering van de marktwerking op de seksindustrie. Ik zeg: ”Nationaliseren die hap” politiek moet weer zijn verantwoording nemen in plaats van die af te schuiven.

Source: followgram.me via M.A.D. on Pinterest

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Lekker naar de hoeren en dat dit!”

  1. Gewoon legaal maken. Als er echt vrouwen zijn die dit een leuk beroep vinden en ze willen het graag doen, ga je gang. En als je het heel simpel bekijkt zijn wij allemaal hoeren. We verkopen ons lichaam aan een baas om voor hem te gaan werken tegen maandelijkse vergoeding en worden we ook nog eens genaaid zonder er echt van te genieten.

    Ik denk ook als er helemaal geen hoeren zouden zijn dat er nog meer verkrachtingen zouden zijn.

    1. @Barry: volgens mij is het legaal, je kan er zelfs belasting voor afdragen, maar zo als je zegt. Kijk maar naar die Chinese die die Apple producten maken, dat is gewoon moderne slavernij.

Maak mij blij en geef reactie :D