Belastingdienst maakt geheime en verboden prijsafspraken met PostNL en TNT

Dat is de omgekeerde wereld en welkom in de wereld van de vriendjes politiek ten top. En dat allemaal ten kosten over de ruggen van de gewone werknemer die al zijn zekerheid verliest, minder verdiend en op onmenselijke basis moet gaan werken. En dat allemaal te danken aan de politiek die zo wat alle overheidsdiensten in de uitverkoop heeft gedaan en ons overlevert aan de marktwerking en de menselijke bestialiteit als het om geldhonger gaat. Zie hier onder in de reportage van Zembla hoe mensen worden uitgebuit onder de ZZP constructie.

Tot voor kort werkten bouwvakkers, thuiszorgmedewerkers of postpakketbezorgers in vaste dienst. Een baan voor het leven bestond nog. Maar werkgevers willen af van de vaste kracht, want die vinden ze te duur. Ze kiezen voor flexibele oplossingen en werken liever met zzp’ers en oproepkrachten.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D