Waar ben ik aan begonnen

Grrrrrrrr. KUT KUT en nog eens KUT. Voor het even en de netheid hier. Werk je nog met een oude wordpress versie ? Wil je overstappen op op 2.3 ? Download deze plugin : Upgrade Preflight Check om te kijken of je template en je plugins wel geschikt zijn voor wordpress 2.3. Gisteren ben ik de hele avond bezig geweest met wordpress om een nieuwe ”platvorm” te creëren . 3 keer een upgrade gedaan en twee keer een nieuwe installatie. Wat in vijf minuten klaar zou moeten zijn wou maar niet lukken en ook niet de eerste keer dat ik dat doe. Kon wel in mijn dashboard (admin) komen, maar de site zelf was in geen veld te bekennen, dus alles maar weer gewist en de hele avond voor niets bezig geweest, zonder te weten wat daar de rede van was, dus vandaag ga ik maar eens het een en andere lezen en nog een lezen. Waar ben ik aan begonnen ? 🙁

21 gedachten over “Waar ben ik aan begonnen”

 1. @ NickN : Dat is nogal een uitspraak, maar wat je zegt is inderdaad zo. Maar later meer, ik ben ook maar een beginneling.

 2. @ BP : Het updeet is totaal mislukt, het wil maar niet lukken. 🙁 Bij “de grote jongens” hoort.. ??? Ik ben maar een kleine vis 🙂

 3. Mike! Bij WordPress.com hebben wij geen last van upgraden, nieuwere versies e.d. Regelmatig komen de heren van WordPress met nieuwe tools, handige functies e.d. Geen centje pijn! Je zou mijn uitgebreide admin eens moeten zien.. Maar goed, "op" je eigen domein heeft natuurlijk veel voordelen. Plus dat je bij "de grote jongens" hoort..

  Boilingpoints moest weer voor de makkelijkste weg kiezen. Maar het bevalt prima. In mijn schaarse vrije tijd leer ik wat over Photoshop CS3, FTP, Dreamweaver en andere nerd-achtige verschijnselen… Lang leve de computer-nerds!

 4. Balen is dat!

  Ik heb geen Worldpress maar dit soort dingen zijn me wel eens overkomen met andere sites van me.

  Gewoon uithuilen en opnieuw beginnen..

  Succes!

 5. Ik kan me voorstellen, dat je baalt als een stekker. Dat is dan ook gelijk de reden, dat ik alles maar zo laat. Sterkte Mike.

 6. @ Redstar : Een uur ??? Dat is lang, maar dan ben ik dan wel benieuw op welke.

  En die installatie is eigenlijk een nieuwe, dus ik snap niet wat het probleem zou moeten zijn aangezien het hellemaal schoon is en op een nieuwe database. Maar het is geen nood, alleen zonden als je zeven uur daar mee bezig bent en dat voor niets.

 7. Jammer dat je niet in de buurt woont. Ik had je graag bijgestaan in je ellende. Ik heb overigens hier op de server wel de nieuwe versie draaien, en dat ging in een keer goed, maar op een andere server weer niet, en dat kwam door een pluging die niet compitabel was…

  btw, ik heb gister een uur op een van je andere sites rond gezwalkt. 🙂

 8. @ Belinda : Ik heb nog hellemaal niet voor elkaar, vanavond weer overnieuw beginnen 😉

  @ Patrick : Nieuwe server ??? Spannend.

  @ Barry : Bedankt, maar ook veel plezier mee, als ik er mee bezig ben, vergeet ik de hele wereld om mijn heen.

 9. Ja die upgrades kunnen je behoorlijk nekken! Gelukkig heb ik de afgelopen 4 upgrades mazzel gehad maar kan me de frustratie helemaal voorstellen Mike! Maar oke, je hebt het uiteindelijk wel weer voor elkaar gekregen dus daarover moet je je ook wel weer trots voelen!

 10. Rot voor je maar het houdt je wel weer van de straat moet je maar denken. Succes ermee!

Reacties zijn gesloten.