Real Steel (review + trailer)

********** Een film geproduceerd door Steven Spielberg, dus slecht kan het bijna niet zijn maar zeker niet een van zijn aller beste. Al met als is het het een onderhoudende film met hier en daar wat slappe paternalistische momentjes die dan weer ruimschoots worden goed gemaakt door de alles vernietigende geweld en geluid van vechtende robots die mekaar kapot maken. In eerste instantie had ik zo iets van: ”waar hebben het over”, maar moest bekennen dat die gevechten best meeslepend waren, maar voor de rest is deze film een aaneenschakeling van clichés, wat niet wil zeggen dat het dan slecht is. Het is duidelijk een product van vakmanschat die put uit een oud kookboek. Niet meer en minder dan een popcorn knaller en de kids vonden het geweldig, alleen jammer dat de filmkeuring is vanaf 12 jaar, terwijl 10 had makkelijk gekunt. Op de Sp!ts kan je de echte recensie lezen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Real Steel (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D