Economisch Vampirisme van Banken en Markten

Economisch vampirisme van banken en markten en de stinkende schuldenlast van Afrika. Vrijwel heel Afrika staat diep in het krijt bij het IMF en de Wereldbank. Jaarlijks gaat er een groot bedrag aan rente naar het “Vrije Westen”. De grote uitzondering was Libië: boublog.nl

4 gedachten over “Economisch Vampirisme van Banken en Markten”

 1. WÀT NOU Áls IK een getalletje Óp een papiertje print en met Jou afspreek dat ik 6% per jaar van dat getal aan Waarden Van Je Eigendommen en Vruchten van Je Zweet Bloed en Tranen inpik daar mee jij met dat papiertje Je Waarden kunt verhandelen ….ZOÙ JE Dáár IN trappen?

  NEE…Dénk IK …Dát print Je ZELF wel even!

  MÀÀR WÈL áls Ik jé een pistool op het Hoofd zet of Je Kinderen dreig te doden en Je dwing te tekenen.

  DAT banksysteem …een pyramideplundersysteem dat óm de ca 50 tot 70 jaar in de Gaten Loopt en dan heel hard epidemien oorlogen rampen nodig heeft om er mee wég te komen …Slachtoffers Getuigen Protestanten uitroeien …hebben We al eeuwen!

  Geldpapier kwam voort uit pandbrieven …Een Getuigenis Van een Bekende Betrouwbare Persoon om Je Beweerde Waarden…Buiten dé Verklaring én Handtekening of Zegel Nét zó veel waard als áls dé Velletjes óp Je WC !

  Dé Wereld Geróofd én Béróofd Én IN slavernij gegooid Mét gebakken LUCHT!

 2. Ook wel een leader Tóch?

  depers.nl/binnenland/600633/Geert-en-waterstofperoxide.html
  WÀT Mohammed een pedofiel die Kleine Meisjes  bezwangerde? MOET JE mark rutte nemen die in zijn fritzlkelder een van zijn beide Dochterjes zwanger maakte 12yo en Haar op justitieel Kiddy rapeeiland ook al geen omgeving voor een Kind liet uitbuiken en nu hebben ze een gezonde Zoon!Vast op Andermans Naam!
  Óf dié Nataly Holloway ook gegangbanged heeft en joran hielp begraven?

  Zal dan ook wel tot aan zijn oksels in de miljardendiefstallen zitten?

 3. nauowe in klein afrika Europa doen ze het ook goed met de Muntjes Hóor

  job cohen dé goedheiligman met ONS GELD!

  Die tóch al zo in de Amsterdamse Gemeentekas graaide en 3,1 Miljard aan zijn kleverige handjes bleven plakken.

  ""http://www.crimesite.nl/dossier/124-politie/22205-welten.html
  Toen Welten zeven jaar geleden aantrad was er al commotie over het jaarsalaris dat Welten opstreek van ongeveer 250.000 euro. Verder werd met gemeenschapsgeld de helft van een villa in het Zuid-Hollandse dorp Warmond bekostigd. Destijds heeft burgemeester Cohen daarnaast aan Welten toegezegd dat deze een gouden handdruk zou krijgen van 250.000 euro per jaar.""
  fopflapfopflapflep 29-10-’11 16:10

Reacties zijn gesloten.