Griekenland slaat nieuwe euro’s

Ja je ziet het goed, dit is de waarde van Griekenland die aan de Europese Unie toevoegt en alle politici die hebben zitten slapen en dit toe hebben gelaten. Eigenlijk moet er containerschepen vol geld bij en nooit begrepen waarom landen schuld moeten hebben en zat landen die geen schulden hebben, maar gelukkig ben ik opgehouden om deze façade en gijzeling van de politiek door de financiële markten bij te houden.

En waarom doen we zo moeilijk? Alan Greenspan legt het in een 1/2 minuut helder en duidelijk uit, eigenlijk zegt hij het in een paar woorden en daar zou Europa voorbeeld aan moeten nemen en zo alle schulden afbetalen en het probleem opgelost.

 

5 gedachten over “Griekenland slaat nieuwe euro’s”

  1. Ja je kan wel geld bijdrukken maar daarmee zakt de waarde van het geld. Dus loop je straks net als in sommige landen met een miljoenen in je zak en is het eigenlijk niet meer waard dan een paar euro.

    1. Wel goedkoop je schuld afgelost die toch uiteindelijk toch betaald moet worden. Zie nooit waar al het geld dat er met obligaties binnenkomt blijft, plus meer dan 90% van het geld is virtueel en bestaat niet in papier.

      1. Dus kunnen ze net zo goed de meter op 0 zetten en niets bijdrukken. Ben je ook in een keer van alles af, het geld is toch virtueel dus niet echt. Gewoon een soort van cheat die me neefje gebruikt bij the Sims.

Reacties zijn gesloten.