STOP ANTI-BLANK RACISME

Ik ga vandaag toevallig een dagje Den haag uit. En wat het leukste is dat je op straat niveau heel andere stikkers op het straatmeubilair aantreft. Weer wat anders dan White Power, maar dan in het slachtofferrol. Tja! Delft is toch mooier dan je zal verwachten en het centrum zo puur Hollands met vele aparte winkeltjes die je in Den Haag alleen maar van kan dromen.

Klik op de foto als je naar: ''www.voorpost.org'' wilt gaan 😉

En wat is Delft toch mooi. Vooral als je zelf daar heen loop en de zijstraten erbij wandeld. Zon of niet, zelfs bij regen is Delft mooi en barst het van de toeristen.

De liefde voor olijfolie overstijgt alles. Hier het beeld en het is eerst proeven voor je commentaar geeft 😉

Dit stukje Delft is zo lang ik leef een zooitje. En zo als je kan zien en vooral als je daar zelf loopt, zie je dat er voorlopig het niet beter zal worden. De aardstralen zitten niet mee 😆

En weer terug in 070… Hoe rot er ook eruit ziet, het blijft je thuis 🙂

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “STOP ANTI-BLANK RACISME”

  1. Ja stom! Dat zooitje is een ramp en ik verdwaal daar elke keer weer op de snorfiets….
    Ik ken die poster helemaal niet! Wat leuk 🙂
    Mooie foto's van een inderdaad mooi Delft, maar ik ben altijd blij als ik weer in Den Haag ben 😉

Maak mij blij en geef reactie :D