Colombiana (review + trailer)

********** Een stoer meisje waarvan haar ouders zijn vermoord door de Colombiaanse kartel wil moordenaar worden om wraak te nemen. En wraak word het al kost alles wat ze nog heeft. Het is geen slechte film en lekkere chick Zoe Saldana maakt een hoop goed, maar het verhaal laat soms wat steken vallen en hoe kan zo’n goede professionele huurmoordenaar nou zo naïef zijn, maar voor de rest soms af en toe is het best spannend, een hoop geschiet met zwaar geschut en een eenzaam einde. De film is goed gefilmd en geacteerd, dus een lekkere middenmoter, meer niet.

colombiana-movie.com en op Fok.nl een echte recensie.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Colombiana (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D