Embed en mashups met Storify.com

Met Storify.com kan je een mashup maken vanuit verschillenden bronnen en embed op je weblog en site. Het is nog een beta maar het werkt best goed en je kan nu al content embed van Twitter, Facebook, FlickR, YouTube, Google, feeds en links. En dat alles kan je door mekaar mixen door simpel te zoeken en de content te slepen. Gebrek aan fantasie zou de enige beperking kunnen zijn, hier onder een paar voorbeelden van wat mogelijk is. Eerst een afzonderlijke tweet en dan een mash-up om te eindigen met een RSS-feed van mijnzelf, ja ja! Zelfs een feed kan je embed met Storify.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D