Strijden voor het vaderland

IMAGE_292.jpg

Ik ben alles behalve rechts. Maar deze pagina vond ik in het geheel wel wat hebben en vooral de onderkant. De strekking van het artikel geeft mijn een dubbel gevoel. Extreem rechts zou meer geweld gebruiken en zaken bespreken van een tijd terug, terwijl in de media niet kan vernemen waar dat extreem geweld is, in vergelijking tot het geweld door allochtone zelf, die niet in verhouding staat tot die van rechts-extremisten en dit is maar een greep van gisteren : Politie bekogeld op multicultifeest Den Haag & neergeschoten Aanvaller agenten had contact met Hofstadgroep. Dus mijn inziens loopt de Monitor Racisme en Extremisme 2007 van de Anne Frank Stichting een beetje uit de nek te lullen en alles uit zijn verband te rukken. Dus maar de groeten van : Blood & Honour, Jeugdstorm Nederland, Racial Volunteer Force, Aktiefront Nederland en Combat 18. Altijd goed voor een paar Google hits. Wij moeten strijden voor het vaderland

5 gedachten over “Strijden voor het vaderland”

 1. Ook ik ben verrre van rechts, maa rinderdaad, dat gevoel heb ik ook wel eens.

  Ben blij dat ik niet met de kinderen naar dat Kaschba ben geweest; had het wel willen doen, maar durfde niet omdat ik hun ook bij me had. Terecht bleek dus achteraf.

  Weet je waarom het uit de hand is gelopen?

  Omdat de Marokkanen niet waren uitgenodigd!!!

  Woest kan ik me daarom maken.

 2. Mike kijk de volgende keer of je GULP wel dicht is ????? Een boxershort kan ook helpen.

 3. Ja dat krijgje als je al die kameledrijvers hier heen haalt en ze weigeren zich aan te passen. En in den haag enzo zie je toch ook meer bruin dan blank. En als ze even denken dat je ze aan kijkt heb je gelijk ruzie, nee lekker weg wezen met die vliegende fakirs.

Reacties zijn gesloten.