CDA stemmen is landverraad

balky.jpgDit noem ik nou een mooie maandagochtend binnenkomer. Met Maxima in de hoofdrol. Vandaag dient het hoger beroep van Jeroen de Kreek, dus ik wacht met spanning af en Traudl de Jonge heeft weer een geweldig stuk gescheven, iets met Maxima, van wat ze zei in de Margriet en het gevolg : Voor de verdediging van ons land, onze geschiedenis en onze vrijheden moeten we niet bij het CDA zijn. Iedereen die op het CDA stemt, is medeverantwoordelijk voor de uitverkoop van Nederland. En als dat geen Frontaal Naakt is, dan weet ik het niet, maar deze vergelijking is ook niet mis : Maxima de 2de Ella Vogelaar : Door Maxima het Nederlanderschap te laten ontkennen dacht Ella Vogelaar bij te dragen aan de integratie van minderheden. Als er niets is om in te integreren, wordt integratie immers een stuk eenvoudiger. En dat alles via DKNWZ. Een goedmorgen en tot straks.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “CDA stemmen is landverraad”

Maak mij blij en geef reactie :D