Green Lantern (review + trailer)

Wat een geweldige film weer. Het is dat ik stapel op science-fiction en fantasy ben, maar denk dat deze film voor het gewone publiek te veel van het goede is. Als Marvel fan moet ik toegeven dat ik deze film van DC als afzonderlijke film best te puimen vond en de special effect kunnen met de huidige techniek bijna niet meer mis gaan. Tip! Blijf echt tot het einde zitten als je denkt dat het afgelopen is, er komt nog een stukje die je in zal lijden in deel twee van de Green Lantern. greenlanternmovie.warnerbros.com en op de Sp!ts.nl kan je lezen waar het over gaat.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D