Ambassade van De Heilige Stoel

Dacht in eerst instantie dat het een grap was. Je weet wel, een Sinterklaas in de buurt, maar dit bord hier onder zag er toch officieel uit al lijkt op deze wereld weinig heilig en zeker meer. En voor die prachtige villa was er ook geen duidelijk naambordje, behalve de vage vermelding als je geen Latijns kent: Apostolische Nuntiatuur‎. Het was toevallig in de ambassade buurt, dus moest het toch echt om een land gaan in plaats van zo’n gekke sekte of orde en ”Ambassade van De Heilige Stoel” typen gaf gelijk het antwoord dat het echt om DE ”heilige stoel” ging, voor zo ver je nog in Sinterklaas en andere verklede oude mannen gelooft.


Grotere kaart weergeven

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Ambassade van De Heilige Stoel”

Maak mij blij en geef reactie :D