Politici zijn lutsers

Een anders woord kan ik niet verzinnen. Politici zijn onbekwame mensen met het visionaire prospectief van een platgeslagen dubbeltje, kijk waar ze ons naar toe hebben gebracht. Aan de rand van de afgrond en nog even en valt die hele euro en Europa helemaal uit mekaar. Als Brussel en België niet eens kan worden en nog steeds geen coalitie kan vormen, wat voor kans heeft Europa? Van een bankencrisis hebben ze het voor mekaar gekregen om het een landen crisis van te maken en de rekening af te schuiven op de burgers. Nog nooit gesnapt waarom overheden op onze naam schulden mogen maken. Het zou verboden moeten worden.

Leuk idee was een Europa. Politici zijn laffe lutsers zonder ballen die al ons geld aan verkwanselen zijn, je kan natuurlijk raden dat er uiteindelijk niemand hier verantwoording voor zal nemen en hoeven af te leggen, en de burgers gewoon kan gaan dokken terwijl al die verantwoordelijke politie gesmeerd zijn en lekker elite baantjes in het bedrijfsleven krijgen voor de bewezen diensten voor de markwerking en de uitverkoop en uitholling van de staat der Nederlanders.

Politici zijn goed in het afschuiven van politieke verantwoordelijkheid. Eerst alles afgeschoven aan de marktwerking en toen alles op Europa. Tja! Het moet eenmaal van Europa. Europa is er niet voor de burgers en juist voor de burger onbereikbaar gemaakt, maar juist voor politici en corporaties die er dik aan verdienen. Zo! Dat ben ik even kwijt.

6 gedachten over “Politici zijn lutsers”

  1. Helemaal mee eens Mike we zijn terug in de riddertijd iedereen belasting betalen o.a. met zilver – goud – grond tot dat je leeg bent geplukt en de koning zit op zijn  glanzende TROON met robijnen en diamanten en elke avond met 5 vrouwen naar bed en je eten kleding ect ect word aan gereikt door de vrouwtjes van plezier !!!!
    Is bijna het zelfde alleen in een maatpak van nu ….  Burger rechten me BROEK UIT !!!! ( ook dat lucht op )

    1. Ron Paul lijkt me idd een toffe peer, maar wat als ze aan de macht zijn? Houden ze hun woord?

Reacties zijn gesloten.