Blitz (review + trailer)

Tja! Wat zal ik er van zeggen. Best een spannende thriller die lekker wegkijkt, maar! De film bevat een paar storende elementen en een magistrale juridische fout. Jason Statham speelt een onhandelbaar en alcoholistische politie agent die meer op zijn plaats zou zijn in Amerikaanse B film in plaats van op een politiebureau in London. Nog een wonder dat zo’n individu voor de politie mag werken, maar ok! Het is een film.

Maar het meest frappante was dat op ¾ van de film de verdachte vrij gelaten word aan gebrek aan bewijzen, terwijl hij vrijgelaten word, worden zijn spullen teruggegeven, waaronder de 50.000 pond tipgeld die hij had geroofd na de moord op de tipgever van de journalist. Als dat geen rede was om de verdachte langer vast te houden dan weet ik het meer. Had tenminste dat geld niet meer terug laten komen, dan was er niets aan de hand. Een blunder dus! Of het Engels juridisch systeem werk anders dan in Nederland, maar dat lijkt me sterk.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Blitz (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D