PvdA opvolger Job Cohen nu al bekend

PvdAOok al benieuwd wie deze gast zal zijn die deze ondankbare taak op zijn schouder zal nemen!? Het moet in ieder geval iemand zijn die echt overal er uit is gekakt. Scrol naar beneden of klik op meer om de nieuwe PvdA opvolger te bewonderen.

FotoFuck door: thewestistheverybest.punt.nl Klik op het plaatje om meer te zien

Ja ja! Ad Melkert, zelfs de VN moet hem niet meer, dus wat anders dan weer terug bij de PvdA:VN-gezant Ad Melkert is in opspraak geraakt door zijn uitspraken tijdens een bijeenkomst over mensenrechten in Irak. Hij zou daar gezegd hebben dat Irak op het gebied van de respectering van mensenrechten een voorloper is in de regio.” HA HA HA HA HA, via rnw.nl maar kijk en geef je hier je mening: facebook.com/change.ed.milkert

FotoFuck door: thewestistheverybest.punt.nl klik op het plaatje om meer te zien.

3 gedachten over “PvdA opvolger Job Cohen nu al bekend”

 1. De enige partij die echt voor de belangen van werkende bevolking opkomt is de SP.
  Dat is wel gebleken de laatste jaren.
  Geen enkele nieuwe fractievoorzitter kan mijns inziens hier verandering inbrengen.
  Was het niet de PvdA die zonodig met hun voormalige coalitiepartner en een aantal oppositiepartijen zo hard liep om de pensioenleeftijd te verhogen, waar staat de PVDA nu eigenlijk voor?

 2. Ik hoop dat de PvdA heel snel met nieuw elan deze kapotbezuinigde economie weer kan opbouwen waar de breedste schouders de zwaarste lasten dienen te dragen. Een nieuwe fractievoorzitter die de werkende bevolking kan laten inzien dat vooral de modale bevolking moeten bloeien voor het huidige VVD-CDA-beleid met gedoogsteun van de anti-liberale en ant-christendemocratische PVV. Ondanks het opstappen van Job Cohen is een sterke PvdA voor de werkende bevolking van levensbelang.
  Albert Groenenboom – Spijkenisse

 3. Sjááá cohen Dé Miljárden En Kindér dief Mét Een bóót vol Gejatte Kinderén IS ….jóóds ……melkert Die Héél De plunderdecennia En Staatsterrorismen Sinds De Privatiseringen aanwezig Wás En Òók Genoegelijke Miljárdenfraudes Áan zijn réét Hééft IS ….Òók jóóds …Mág Ik Dát Zéggen …. DÙS  ´We Zién Hiér Simpel Hét ene joodse mafiabendelid vóór hét andere verwisseld worden ..ÉN denken "Nuu Zálle We Gelukkig Wórden " Máár Néé Want Hét IS Én Blijft Dié Simpele goéde oude plunder Én Misbruik mafia Dié We Sinds de oorlog áán éénsluitend gehád hébben Èn Alle Tranen Van de Kinderén ZIJN ÀL Óp gebruikt …Hoé Vérder Dàn Nog?

  Én úitéráárd Òok Ván gebóórte Één Autóchtónenhater!

Reacties zijn gesloten.