X-Men First-Class (film review + trailer)

Wat een fucking goeie film!!! De film is beter dan de trailer en dat zie je niet vaak, het schept in ieder geval geen valse verwachting. Dit is een van de beste films in de Marvel serie. Het verteld het begin en de geboorte van de X-Men en je ziet gelijk hoe ze zo zijn geworden en waarom hun wegen scheiden. Vooral het verhaal van Magneto komt voor mij als oude Marvel comics lezer overtuigender dan de strips dat deden. Het verhaal komt niet helemaal overeen aan het oorspronkelijk uit de strips. Maar wie maalt er om? Voor de SF, fantasy en Marvel fans is dit een pracht van een film. Echt kippenvel!


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D