zogeheten tijdstipbelasting

Ken je deze al? Word door de regionale belasting groep gebruikt om watersysteem en zuiveringheffing belasting op de burgers op te leggen. Niets mis mee, voor zo ver van die 12 maanden maar een maand op dat adres hebt gewoond. Maar daar hebben de belastingen niets mee te maken. Al woon je maar een dag op de peildatum van 1 januari op een adres, moet je voor het hele jaar betalen. En dat heet echt: ”zogeheten tijdstipbelasting” een mooie regel om sommige burgers diep in hun reet te naaien, lekker makkelijk, gewoon omdat het kan!

”zogeheten tijdstipbelasting” is in mijn ogen niets meer en minder dan legale oplichting waar je gerechtelijk niets tegen kan doen. Dus de KANKER en TYFUS kunnen ze van mij krijgen, een zogeheten tijdstipBOM en zo meteen een paar liter terpentine door de gootsteen spoelen…. Vieze vuile oplichter zijn het!!!

Een tijdstiploon lijk me leuk. Een maand of een dag, in ieder geval tot je geen zin meer hebt om te werken en lekker voor het hele jaar uitbetaald worden en onder tussen bij een andere wergever werken = het zelfde. En hier ga ik ook veel gebruik van maken en natuurlijk bellen tot verveling toe. Maar uiteindelijk ben je gewoon kansloos tegen de overheid en zonde van je tijd en emotie’s.

7 gedachten over “zogeheten tijdstipbelasting”

  1. @Jager: Die belasting heb je ook, maar als je altijd, jaar in en jaar uit op het zelfde adres woont, dan maakt het niet uit. Het is pas fuck als je vaak verhuist en op je nieuwe adres de rekening moet gaan betalen voor wat je niet gebruikt hebt, terwijl nu het in de huur zit inbegrepen…

  2. Ik geloof niet dat ik met dat soort belasting te maken heb maar lijkt me behoorlijk fucked up!

  3. @Rob: Die 2% is wat de bonden eisen, wat Donner wilt geven is 1/2% en dat is het! Daar kan je net die halve WC rol die duurder is geworden mee compenseren…. šŸ™‚

  4. Minister DONNER Laat die 2% loonsverhoging voor de rijksambtenaren maar zitten IK GA VOOR HET TIJDSTIPLOON !!!

Reacties zijn gesloten.