Nu ook mogelijk om met zijn drieën aan een rond schaakbord te schaken

De wonderen zijn de wereld nog niet uit en zo te zien is het nog echt te spelen ook. Een schaakvariant die geschikt is voor drie spelers, zonder afbreuk te doen aan de spelregels en strategieën. 3manchess.com en hier te bestellen voor 42,95 dollars plus 24,60 voor verzendkosten.

De enige wijzigingen ten opzichte van conventionele schaken zijn een aantal protocol kwesties die moeten worden gevolgd om de orde te handhaven wanneer de teams aan elkaar grenzen, dat is simpel en noodzakelijk. Ook kunt u merken dat het traject lijnen van de buitenste rang bedoeld zijn als oriëntatie, het zijn gewoon visuele hulpmiddelen om te helpen diagonale bewegingen die door het centrum te leiden zijn.

De complexiteit van de derde speler zijn oneindig. Uw bedreigde stuk kan worden toegestaan om bezetting te handhaven als uw positie gunstig voor de dreigende speler. Maar hoe lang kan zo’n spel duren? Er zijn meerdere vertrouwen en twijfel situaties tussen alle spelers. Een onverwachte beweging zou wel eens resulteren in een trapsgewijze bloedbad. Defensie is van cruciaal belang, aangezien een diagonaal bewegen door het centrum, of een horizontale beweging rond het centrum kun je niet ongemerkt maken. Een speler kan schaakmat worden gezet door een combinatie van de beide andere twee spelers of uiteindelijk kan zelfs een speler de andere twee spelers tegelijkertijd schaakmat zetten. 3manchess.com

3 gedachten over “Nu ook mogelijk om met zijn drieën aan een rond schaakbord te schaken”

  1. Als Dáár Óp Vals gespeelt gaat worden Heeft Niemand Dat Door

Reacties zijn gesloten.