Bram Zeegers is niet dood

madbello.jpgDe geruchten gaan dat de dood van kroongetuige tegen Holleeder, Bram Zegers in scène is gezet door Justitie, lees maar. En het andere feit dat in het AD staat : Dat Zegers overleden zou zijn aan een overdosis MDMA en daar staat weer in de Wikipedia dat je minstens 85 xtc tabletten moet innemen om een overdosis te krijgen, afhankelijk van je gewicht. Dus in weinig woorden : Hier klopt iets niet !
Allemaal gelezen op het ZaLog

17 gedachten over “Bram Zeegers is niet dood”

 1. Het is niet te geloven, bedenk nou zelfs als de justitie zijn dood in scene wou zetten waarom dan geen auto ongeluk of gewoon een verdwijning? dat is toch veel makkelijker? En daarbij komt ook nog dat een drugdood niet echt een 'eervolle' dood is.. ik denk dat als ze zijn dood in scene hadden willen zetten ze wel iets anders hadden verzonnen, wat er gezegd word over MDMA is ook niet waar, als je dit in de meest pure vorm binnen krijgt heb je aan een messen punt genoeg om dood te gaan, nee ik denk dat het gewon allemaal bullchit is.. Zegers is dood..

 2. Lijkt verdacht veel op die amerikaanse serie Prison Break, (Beter goed gejat dan slecht verzonnen…..)

 3. Je kan aan een pilletje dood gaan onder bepaalde omstandigheden maar het is wel allemaal wel erg toevallig. Hoe dan ook -1

 4. MDMA kan verschillende concentraties bevatten, daarnaast is het ook nog afhankelijk van de gezondheidstoestand van de slikker hoeveel hij kan hebben totdat Magere Hein hem komt bezoeken. Deze "gevallen advocaat" stond bij justitie bekend als iemand die regelmatig de nachtapotheker bezocht, dus ik trek voorzichtig de conclusie dat zijn gezondheidstoestand niet goed was? Het feit dat hij nu niet meer kan getuigen bij een eventueel hoger beroep van de heer Willem H. komt justitie niet zo goed uit; dus een ge-ensceneerde dood als getuigebeschermingsprogramma lijkt mij hoogst onwaarschijnlijk?

 5. Als het dan een OD is vraag ik me af waarom die vriendin nog langer vast moet zitten. Ook als ie niet dood is vraag ik me hetzelfde af. Dan is het nu wachten dat peter r hem tegenkomt ergens in chili ofzo hehe

 6. Semi-off-topic: 85 XTC pillen? Mijn record staat op drie. Niet dat ik daar trots op ben, maar toen voelde ik me al aardig abi-kebabi… Anyway, ik denk dat de bewuste persoon gewoon deaud is..

 7. Dan zouden ze wel respectvol om mogen gaan om zoiets "goors" dan in scene te zetten!

  Ik vind zoiets totaal niet kunnen , als gelezen hebbende.

 8. Tja, dat er iets niet klopt, dat denk ik ook, maar wat? Madbello, een schone taak voor jou om de warheid te achterhalen. Ga er op uit met jouw camera en maak jezelf wereldberoemd in Nederland en omstreken.

 9. Ja ik begreep ook zoiets dat het hele gebeuren is opgezet om Zeegers te beschermen. Blijft een raar verhaal eerlijk gezegd omdat met zoveel poespas te moeten doen. Zelf ga ik er van uit dat Zeegers echt een goner is maar het intrigeert wel!

Reacties zijn gesloten.