Check hoe snel website laad vanuit 50 verschillende locaties

Leuk om te zien wat jouw website wereldwijd doet. Is heel simpel, voer je url en klik en je zal een random resultaat van locaties zien, je kan ook de locaties specificeren en dat doe je met Loads.in via webappers.com en je ziet dat madbello.nl een bedroevende gemiddelde tijd van 4,5 seconden heeft.

Update: Toch maar kijken wat andere site’s doen. Google doet er 0.4 seconden over, wat beschouwd en aangenomen kan worden als een van de snelste sites die er bestaan. Geenstijl.nl de grootste blog van NL doet er precies 5,3 seconden over, maar na verschillende pogingen om de zelfde website te monitoren krijg ik elke keer andere resultaten, wat weer afhankelijk van locale factoren zouden kunnen zijn of aan tijdelijke drukte op de server en knooppunten.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Check hoe snel website laad vanuit 50 verschillende locaties”

Maak mij blij en geef reactie :D