Bellen twitteren smsen tijdens het rijden? Kijk wat er gebeurt

Dit is wat er zou kunnen gebeuren en allemaal jouw schuld. Wil je dit op je geweten hebben ?
Schokkende reële beelden. Via olafmolenaar.com


Nee ! Hier word je niet vrolijk van, kijk maar goed wat de gevolgen zijn van onverantwoord gedrag tijdens het rijden. Zeer goede reclame die wel vaker en ook in Nederland uitgezonden zou moeten worden.

9 gedachten over “Bellen twitteren smsen tijdens het rijden? Kijk wat er gebeurt”

  1. Zou je dit voorlichtingsfilmpje er in Nederland doorheen krijgen, denk je? Het zal protesten regenen. Mensen willen dit niet zien Het valt me mee, dat het op YouTube staat. Zulke filmpjes verwachtik eerder op http://liveleak.com

  2. @ ruitenkoning : Een mens leert niet zo snel, maar de mensheid gaat langzamerhand misschien de goede kant uit 😉

    sex in nul zwaartekracht Nu het 40 jaar geleden is dat de mens voet op de maan heeft gezet, is er bijna iedere avond op een van de discovery kanalen wel iets over ruimtevaart. Geen aspect van leven in de ruimte wordt over geslagen, behalve voortplanting of zoals u wilt sex. Ik wil het niet hebben over de pornografische kant van dit gebeuren, maar ben nieuwsgierig over het hebben van sex in de ruimte.Ik kan mij bijvoorbeeld niet voorstellen dat als je een half jaar in de ISS hebt door gebracht, je niet een paar keer aan sex hebt gedacht. Want er zijn ook dames aan boord en zoals men waarschijnlijk niet weet, nul zwaartekracht doet wonderen met rimpels ed. Enne, borsten “hangen” niet zo als op aarde.

    http://www.squeegee.nl/2009/08/08/sex-in-nul-zwaa… : super 😆

  3. @ Redstar : Toen ik dit aan het posten was moest ik toevallig jouw denken aangezien jij de enige bent die ik ''ken'' die zo iets heeft meegemaakt.

  4. Ja, en zo'n crash vergeet je je leven niet meer kan ik je vertellen. Alleen al door naar deze reclame te kijken, voelde ik weer precies het zelfde.
    .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..De laatste foto, =-.

Reacties zijn gesloten.