Krapuul.nl doe NUjij.nl in de ban (script)

Daar verschillen de meningen over, maar vele bloggers zijn er niet met het moderatie beleid van NUjij.nl eens. En vaak heb ik ook het gevoel dat er willekeur in schuilt en gemodereerd word door goedkope uitzendkrachten die een lijst van trefpunten afgaat en gewoon zonder verder te kijken de delete knop drukt(software?). Maar ja! Wat wil je? Goed modererend en logisch nadenkend personeel is duur en NUjij.nl kan natuurlijk niet te duur zijn. Hier onder de actie van Krapuul.nl:

jvdheuvel: Je mot gewoon NUjij bannen. Seriously. Wij hebben dit nu gedaan en het is echt heerlijk. Het scheelt wel wat clicks maar je hebt ook al dat gezeik niet. Wij hebben het nu zo gedaan dat als je vanaf nujij klikt op een link naar ons, de gebruiker een popup (met de boodschap “NUjij staat op de zwarte lijst, voor vragen: info@nujij.nl“) te zien krijgt en vervolgens wordt geredirect naar een cursus lezen voor groep 3.
Als meer bloggers dat zouden doen dan zou NUjij misschien wat minder bizar dictatoriaal opereren.
Of naar de klote gaan. Kan ook natuurlijk. Anyway het scriptje dat wij hiervoor gebruiken kun je zien in de source, precies onder de HEAD tag, van onze site.
Voor meer info google: krapuul ban nujij. Succes!

Klik en klik maar en neem maar de proef op de som 😆 nujij.nl/de-brallers

Hier onder het script dat je in de index van je site of blog kan zetten:

[<script>

if (document.referrer.indexOf(‘http://www.nujij.nl/’) != -1) {

 alert(‘U bent (nu geregistreerd als) bezoeker afkomstig van NUjij. NUjij staat echter op de zwarte lijst en Krapuul.nl kan dus helaas geen bezoek afkomstig van NUjij accepteren. Indien u Krapuul.nl toch wenst te bezoeken kunt u best voortaan het portaal NUjij overslaan en rechtstreeks www.krapuul.nl surfen. Indien u toch artikelen van Krapuul.nl op NUjij wil zetten kunt u zelf een website beginnen, de artikelen van Krapuul.nl overnemen, en deze op NUjij zetten. Indien u hier vragen over heeft kunt u ze aan de redactie van NUjij stellen. Om verdere misverstanden te voorkomen wordt u nu doorverwezen naar een andere site.’);

window.location = “http://mediatheek.thinkquest.nl/~klb086/”;

 }

</script>]

7 gedachten over “Krapuul.nl doe NUjij.nl in de ban (script)”

 1. Ik had dit artikeltje helemaal niet gezien. Leuk!

  Maar ik wil wel van de gelegenheid gebruik maken om even e.e.a. te evalueren nu we een paar maandjes verder zijn en ik ben nu nog positiever dan in december/januari over onze stap.

  Dit scriptje is gewoon investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt.

  En de rust die je er van krijgt echt heerlijk.

 2. Ik heb liever dat men samenwerkt dan elkaar tegenwerkt.

  Ik lees nu.nl wel eens voor het nieuws, maar verder kom ik niet.

 3. Ik gebruik af en toe nog nujij maar sinds de update van web-log is de knop verdwenen en ach zoveel kliks krijg je er ook niet van terug. Om je daar nou druk over te maken?

Reacties zijn gesloten.