Zelfs Sesamstraat geïnfiltreerd door #Shariah4Holland

Zo als jullie zien zorgt Shariah 4 Holland nu al voor een tweestrijd in Nederland.

Hakim Traïdia is woest op columnist Theodor Holman en Michiel Eijsbouts doe snel een bekentenis (zeikerd).
Shariah 4 Holland de enige oplossing voor vrede en rust in Nederland.


[blackbirdpie id=”17563664496197633″]

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Zelfs Sesamstraat geïnfiltreerd door #Shariah4Holland”

  1. Nederland (…en bijna het gehele westen) is gebaseerd op scheiding der machten (Trias Politica) en daar komt geen religie of Sharia in de wetgeving tussen. Dat is één van de weinige punten die ik deel met de PVV. Overigens zijn er maar een paar Islamitische landen waar sharia ingeburgerd is. Zo kent Egypte ook een sterke scheiding van geloof en wetgeving. Met de invoering van de sharia zouden we weer vijf eeuwen in de tijd gaan, liever niet?

    1. @madbello 'n Klein groepje mannen meent een religieuse minderheid te moeten vertegenwoordigen en de Sharia in te willen voeren? Interessant!

Maak mij blij en geef reactie :D