Ochtend kiekjes in de sneeuw

Het zal geen geheim meer zijn dat ik sneeuw prachtig vind, hoe meer hoe beter. Mijn oude mobiel (G1) is geen foto kampioen maar heeft weer zijn best gedaan om toch een beetje de sfeer vast te leggen in een nog donker en rustig Den Haag. Het was net of iedereen zo wat vrij is.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Ochtend kiekjes in de sneeuw”

  1. @Monique: Nog 8 maanden en dan kan ik weer een nieuwe toestel uitkiezen, hopelijk maakt het nog mooiere foto's šŸ˜‰ bedankt

    @SirCumSized: Ja ja, soms denk ik echt dat we in de mooiste stad ter wereld wonen, relatief gezien met de ligging, kneuterigheid en gebruikersgemak.

    Deze heb ik vanmorgen genomen, maar dan wel met een ''echt'' fototoestel: http://madbello.nl/?p=63430

  2. Mooie foto's, Mike!!

    Liep gisteravond in mij eentje in de sneeuw over het Toernooiveld en de Korte en Lange Vijverberg. Hoe Couperus kun je het hebben als Hagenees, was weer eens ouderwets trots op mijn mooie witte groen-gele stad.

Maak mij blij en geef reactie :D