Ab Klink is onmogelijk

Wat een debiele imbeciel is dat. En weet je waarom ? Elke dag komt er wat bij en ik weet niet of iemand deze zin is opgevallen ? : Ook thuis roken wordt deels aan banden gelegd. Dat blijkt uit de brief die minister Ab Klink van Volksgezondheid aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. Ja ! Je lees het goed. Ik heb echt drie keer moeten lezen om het te geloven. Nu geloof ik echt dat ons land word geregeerd door een stelletje weg gelopen Tbs’ers en Ab Klink spoort van geen kant en dat is op zijn zacht gezegd en voor de rest laat ik het bij en vergeet niet vrijdag naar Den Haag te komen : Demonstratie tegen antirookbeleid

17 gedachten over “Ab Klink is onmogelijk”

 1. welke achterlijke gek heeft dit beleid ingevoerd. natuurlijk Ab Klink en weet je als hij wil dat niemand meer rookt moet hij de sigaretten verbieden om te verkopen maar niet de horeca de schuld geven van alles. eindelijk hebben we geronomeerde brand en voedsel veilige horecabedrijven gecreeerd die allemaal voldoen aan sociale hygiene en nu stuurt hij de gasten de horeca uit en allemaal naar niet aan deze regels voldoende schuren, zuip ketens, coma drinken stijgt, buren klagen over overlast met geluid, mensen roken thuis met kinderen erbij. En als we cateren bij mensen prive mag mijn personeel gewoon werken en mag er gewoon gerookt worden. Nee dit kan klink niet verbieden. op het moment is hij in paniek hij verklaart dan ook de OORLOG met de Horeca. denkt hij nu werkelijk met 40000 horeca exploitanten die 100 uren per week werken, snachts de gasten entertainen wat het mooiste vak van Nederland is kapot kan maken. Hij kan dit helemaal niet handhaven. Heeft hij nagedacht dat wij door al dat gezonde leven wat we moeten gaan volgen. Dat wij 120 jaar oud worden en wie gaat ons dan verzorgen? Nu is het dit en zometeen gaat hij een weegschaal aan de deur van de Horeca zetten en moeten we mensen weigeren om dat ze een kilotje teveel wegen. Alles is de schuld van de Horeca. laat mensen zelf opdraaien als ze een sigaret roken. Hij praat nog met mensen die niet gedronken hebben. wij moeten het maar oplossen met mensen die een enkel borreltje op hebben. Heeft hij wel eens nagedacht over het toenemen op de onveiligheid op straat met al die criminelen. Ik ben al 18 jaar een horecaondernemer met mijn man we hebben een wereld zaak opgebouwd.. we hebben veel geinvesteerd om aan alle wetten te voldoen. De vader van Ab Klink was Visser en Bakker heb ik gehoord is dit allemaal nodig om weet ik wat te doen.
  is Meneer klink wel bekend met wat wij voor sociaal maatschappelijke verantwoorde bedrijven hebben. Nee in mijn beleving niet. En om te roepen met woorden als ik verklaar de oorlog met de Horeca en economisch dilict dat getuigt voor mij dat hij nooit als ondernemer in de modder heeft gestaan.
  Heeft hij nagedacht over para comercie dat nog steeds niet in de hand is. sport kantines waar Alcohol geschonken mag worden. Benzine pompen waar Horeca mag zijn. Schoenmaker blijf bij je leest.
  binnen kort brand er een schuur af waar illegaal feesten word gegeven en de geronomeerde horeca bedrijven met goede voorzieningen dat we de laatste jaren op gebouwd hebben staan leeg!
  dit komt dan ook op zijn naam! jappoooooo
  Klink leg mij dat maar eens uit.
  met het rookbeleid in te voeren is de betutteling toegeslagen. en zijn er minimaal 20 problemen ontstaan.

  met groeten lieke kruijssen van os

 2. Ab Klink, Je moet niet te veel zuipen, voordat je plannen gaat maken.

  Beetje lopen bepalen wat er bij mensen thuis mag of niet mag, Of bepalen wat we wel en niet mogen eten? Bemoei je met je eigen zielige leven, Wat een idioot zeg.

 3. Wikipedia over Ad Klink
  ==Politieke loopbaan==
  Van 1999 tot februari 2007 was hij Directeur van het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA. Daarnaast was hij van 10 juni 2003 tot 22 februari 2007 lid van de CDA-fractie in de [[Eerste Kamer der Staten Generaal|Eerste Kamer]]. In de Eerste Kamer hield hij zich bezig met Onderwijs en was hij voorzitter van de vaste commissie voor Onderwijs.

  Voor de [[Tweede Kamerverkiezingen van 2006]] was hij secretaris van de programmacommissie van het CDA.

  Op 22 februari 2007 werd Klink beëdigd als [[Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport|Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport]] in het [[Kabinet Balkenende IV]]. Ab Klink is tevens de man die niet zelfstandig beslissingen kan nemen en daarvoor altijd zijn trouwe vriend cq ex meester ”Hirsche Balling” telefonische om een mening moet vragen.
  Tevens drijft hij zijn ambtenaren tot wanhoop vanwege zijn besluitloosheid en draaikonterij wat geresulteerd heeft dat de trouwe vaste persvoorlichters van VWS al de biezen hebben gepakt en de meeste ambtenaren de wanhoop nabij zijn. Als het voor Ab Klink allemaal te moeilijk wordt sluit hij zich op in zijn kamer met het licht uit. Rechtstreeks communiceren met sommige collega ministers is er helaas voor Ab ook niet bij omdat ze niet samen door 1 deur kunnen, vrij kinderachtig als je voor dat salaris ( schaal 17 a 18? ) het volk moet vertegenwoordigen.

 4. Zoals jij je als roker gedraagt, Madbello, is wel lovenswaardig. Wat jouw voorbeeld van de kapsalon betreft kan ik je zeggen, dat hier in Doetinchem niet gerookt mag worden in de kapperszaken. Zo simpel is het. Rookt een klant toch, dan krijgt de eigenaar een boete. Overigens is het zo, dt mensen, die thuis werken en daar klanten of cliëntelen ontvangen sowieso als rekening houden met de mensen, die niet roken of zelfs een aparte rookkamer hebben ingericht. Tja, die autobussen voor de deur, zal wel altijd een probleem blijven, tenzij ze overstappen op schone brandstof.

 5. @ Vedat & SirCumSized : deels aan banden gelegd, dus dat wekt altijd de nieuwschirig heid om verder te lezen, maar !

  Als de kinderen thuis zijn ga ik buiten op balkon roken, als niet rokers langs komen die er last van hebben, dan rook ik ook niet in huis. Dat heet respect en normale omgang vormen met je medemens, maar laten we stellen dat ik een kapsalon in huis heb en mijn klant rookt ook, moeten we dan buiten gaan staan ??? Dit beleid gaat er van uit dat mensen onderling het niet zouden kunnen regelen. Zo zie ik het, of zie ik het verkeerd en ik spreek uit eigen ervaring. En ik wil ook niet dat er auto's en bussen voor mijn deur rijden, die stinken ook, maar dat doen ze toch wel 😉

 6. Ik sluit me aan bij Vedat, Mike. Thuis roken mag gewoon, alleen als je als zelfstandige thuis gebruik maakt van een bedrijfsruimte dàn daar niet. Je maakt als zelfstandige ondernemer namelijk gebruik van diverse bedrijfsmiddelen waarvoor je van de overheid ook geld in de vorm van subsidies en/of belastingteruggave ontvangt àls bedrijf, dus dien je je ook te houden aan de bedrijfsregels die gelden namens de overheid, dus ook het anti-rookbeleid.

 7. Niet halve informatie verstrekken, Madbello. Als je thuis werkt en zakenrelaties ontvangt, dan mag je in die ruimte niet meer roken. Op zich is dat logisch. Waarom niet in de winkel, waar je mensen ontvangt en wel thuis? Dat ze een beetje doorslaan met alles, dat is een andere zaak. In Azië is een land, waar helemaal niet gerookt mag worden, ook niet in huis als de ramen open staan. De naam van het land is me even ontschoten.

 8. Nog ff dan je moet je je legitimeren om je eigen huis in te komen.

  Ik begin veel zin te krijgen om ergens in Scandinavie in het bos te gaan wonen.

 9. Deze minister moet met grote rampspoed platgespoten worden, voordat hij nog meer gaat hallucineren. Deze man leeft in zijn eigen, verzonnen waanwereld en dient uit de maatschappij verwijderd te worden. Ik heb het art. gelezen: wanneer je thuis werkt, mag je daar in je eigen huis ook niet meer roken. Het kan namelijk best zo zijn dat er "een zakenrelatie" langskomt.. Je gelooft 't niet! Ab Klink, wij vinden uw voorstellen AB-normaal.

 10. Weet je dat ik me echt afvraag of begint af te vragen of zo'n demonstratie wel helpen zal? Geloof me niet verkeerd ik vind het je reinste kolder gewoon , laat ieder toch lekker zelf uitmaken of die rookt of niet kan mij dat nou bomme ja toch. Ik word hier zo moe van , van al dat gezeik en die kop hierboven word ik ook al zo misselijk van…

Reacties zijn gesloten.