STEM op de Grootste Leugen van 2010

De Grootste Leugen van 2010. Laat weten wat voor jouw de grootste leugen van 2010 is geweest. Ga naar Sargasso.nl en STEM!!! Grof, grover, grofst: de Grootste Leugen van 2010

3 gedachten over “STEM op de Grootste Leugen van 2010”

 1. Tjee dé grootste Leugen?

  Dat We in een Hel Moeten Leven Dat als hemel wordt aan gesmeerd?

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6006/pe
  Onbesmet Blazoen

  15 december, 2010 om 01:26

  Hahahahahahahaha @Maria 14 december, 2010 om 17:52 Toch

  Áls Je Bij nrc en elsevier Waar Ik Nog Nooit één Reactie Kwijt Mocht omdat hun personeel dan steeds dwangmatig de computers de Ramen uit flikkeren en de Internetkabels uit de Muren scheuren iets Áls ” verse Kindjes ” Roept komen ze er ván de kwijl zó úit geglibbert…Kun Je ze Zó Vangen , Als nijntjes in de Koplampen van een Wilde Auto!

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6006/pe

  Hendriks Naarden

  15 december, 2010 om 04:44

  Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

  ATTENTIE!

  Mag Ik Herinneren Dat Hier Geoppert Was Dat Geheel De Lucassenzaak van drugs en verkrachting en Criminal record aanmeten , Door de jokkies van meet af aan Óp gezet Wás en demmink en zijn varkensgezinnetje zo als cohen en pechthold en donner en ballin , rutte , verhagen etc etc ,er van meet af aan achter zaten om de PVV én Lucassen Zó tot zinken te brengen?

  Alstublieft Dit Maal Van een Ander Bron Ook …

  http://erichufschmid.net/TFC/FromOthers/Pedophili

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6006/pe

  Hendriks Naarden

  15 december, 2010 om 05:45

  Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

  Nog Enkele links Terug Gevonden Die de Criminele organisatiestructuren en het hoe omtrent Zaken als Lucassen en Vergeet Hero Brinkman Niet , Verklaren cq Meer Inzicht Geven.

  Met de link Boven naar Eric Huffschmid.net er Bij , is al Die Kinder Creche story Natuurlijk Niet Meer Verwonderlijk en Zal het Dus Veel Erger Blijken te Zijn dan Nu Aan Genomen en massaler -Internationaler Ook – ,Ook Mede omdat de Creches Door de Kindermisbruikerssekten via de overheden worden gemonopoliseerd naar leiding Door Medeplichtigen ,zo als Die kalbsfleisch Crimineel regelde en Neem Nu Maar Aan … Ook Ván genóót!

  En Die directeur drent van de Creche in Amsterdam Zal er Dus Ook Wel in Zitten met zijn te Dure kop , want Ik Geloof Nooit dat zij een Niet Medeplichtige als directeur of leiding zouden neer zetten.

  Die Crechemonopolies Zullen Wel in elk Land Door ze aangelegd Zijn?

  De Russolink in Artikel Hier Boven is Daar Ook Wel Duidelijk over?

  En de link van Hufschmid Geeft Ook een Verklaring voor de massief toe genomen Zinloos gewelddadige gedragingen van overheidspersoneel en politieambtenaren …Straight uit de tbs en israel , even zo voeren ze ook al via vluchtelingenwerk ,immigranten en gastarbeiders Criminelen in om de Bevolkingg te Terroriseren en te Verzwakken.

  De Berichtgevingen over de massas Polen en hun Misdrijven en Overlast worden ook al uit de Berichtgeving weg gecensureerd.

  En Die robert m Zaak Kleuterleider in Die Amsterdamse Creche…heeft Die Betrekkingen met de jdl , een Terreurorg van de jokkies?

  Want Deze zaken Zijn Wel groots georganisséerd!

  Nooit incidenten , zo als Bij Mensen Van Ons Eigen Volk Wel Veel Meer Zou Kunnen , en van boven af beschermd en afgeschermd.

  Ok de linkjes Met Betrekking Op Lucassen etc ,van boven naar beneden , van oud naar Nieuwsten.

  http://madbello.nl/?p=63080#comment-79467 http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5695/dehttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5707/huhttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5707/huhttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5719/bahttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5672/rehttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5672/rehttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5672/rehttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5817/hehttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5836/lehttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5852/wihttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5852/wihttp://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5934/he

  Is er een Prijs Als Ik Wat Win?

Reacties zijn gesloten.