Mijn Zomer Vakantie 2009

Vakantie, vakantie vakantie. Weekend, kerst, herfst, krokus vakantie en wat nog meer.

1-vakantie-italie-2009

Ik snap nooit al die drukte daar over, maar het schrijnt dat mensen er behoefde aan hebben. Weg zijn uit de vertrouwde omgeving met alle gemakken die we verworven hebben en die tijdelijk voor best veel geld om te ruilen in afzien in een omgeving met veel beperkingen.
Om een lang verhaal kort te maken : Ben gisteravond terug gekomen van een week Gardameer (Sirmione). Het was schitterend weer, 30+ al hou ik persoonlijk niet van warmte.
Hier onder mijn vakantie log van de afgelopen 8 dagen met wat foto’s en allemaal gemaakt met mijn mobieltje, voor het geval het niet al via twitter hebt gekeken :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de rest heb ik nog meer video en foto materiaal, maar dat volgt later 😉

1a-vakantie-italie-2009

1b-vakantie-italie-2009

6 gedachten over “Mijn Zomer Vakantie 2009”

 1. @ Barry : Jammer dat je alle oude items en reacties hebt verwijderd 🙁 dat vind ik altijd een dood zonde.

  Maar die 5 sterren vakantie klinkt zelfs mijn als schitterend en helemaal top als je daar nog eens een WI-FI bereik hebt.

  Alvast veel rustplezier 😉

 2. Ik ga naar het plaatsje Gien toe naar een 5 sterren bungalow iets, met visvijver voor me veranda ;). Me meisie is er al een keer geweest en zij vond het leuk dus ach ja waarom niet ja toch. Ze had eerst plannen om met me naar Amerika te gaan. Maar toen schoot in dr hoofd dat ik 1000 kleuren schijt in zo'n vliegende doodskist na die ene vlucht die ik heb mee gemaakt :D. Dus gaan we met het autotje maar naar Frankrijk.

  Ja me blog ach hoe zou ik het zeggen. Totaal geen inspriratie meer om er iets neer te zetten. Weet niet wat ik er nog mee moet. Wou eerst nog samen met iemand want beginnen maar die had er geen zin meer in. Dus nu ben ik gewoon weer de gene die een beetje rondsnuffeld op iedereen zijn Bloggie 😀

 3. Heeey Bello welkom terug in het altijd zo gezellige Nederland prrrrrrftttt. Zo te lezen had je het er erg naar je zin en vond je het onwijs jammer dat je weer terug moest naar Nederland.

  Nou einde van de maand ben ik lekker naar Frankrijk, kan niet wachten tot het zo ver is.

Maak mij blij en geef reactie :D