Jeroenz0r krijgt de Nobelprijs voor de Vrede #WikiLeaks

Het is wat! Er worden wereldwijd aanvallen op de site van MasterCard en Visa en wie word er gepakt? Ja hoor! Een Hagenees van 16 jaar (eigenlijk een Zoetermeerder) en die nog eens twee weken langer moet zitten terwijl die al lang en breed heeft bekend. Ben dan zeer benieuwd wat de motivatie van het OM is om die jongen en zijn ouders het trauma van zijn leven te bezorgen.

‘Hacker’ Jeroenz0r (16) nog 13 dagen de cel in

‎
de Volkskrant – De jongen zou de aanvallen gepleegd hebben op de websites uit wraak voor het blokkeren van creditcard-betalingen aan WikiLeaks, onder de nickname Jeroenz0r. Justitie: 16-jarige verdachte spil in DDoS-aanval‎ – Webwereld
‘Anonymous’ valt sites OM en politie aan‎ – NOS.nl
Hackers leggen site Openbaar Ministerie plat‎ – FOK!
NINE TO FIVE – 925.nlFinancieele Dagblad

 

 

 • Opgepakte Jeroenz0r is n00b

  ‎
  SpitsNieuws – De 16-jarige Jeroenz0r, die betrokken zou zijn bij cyberaanvallen op de websites van MasterCard en Visa, blijft nog dertien dagen vastzitten, meldt het OM.

 • Haags hackerhonk ontfermt zich over MasterCard-DDoS’er

  ‎
  Webwereld – Revspace, de hackerspace in Den Haag, wil zich over ‘Jeroenz0r‘ ontfermen en van hem een echte Er zijn dan ook leden die Jeroenz0r wel ontmoet hebben.

 • Wikileaks hackertje deelt ervaring op chat [LIVE]

  ‎
  Campus TV – Op een internetforum chatten de jonge hacker ‘JeroenzOr‘ en zijn vrienden er Inmiddels is JeroenzOr ook van de partij. Slowchat trekt het niet meer.

 • Een gedachte over “Jeroenz0r krijgt de Nobelprijs voor de Vrede #WikiLeaks”

  Reacties zijn gesloten.