Waarom Julian Assange nooit zal gevonden worden

Geweldige FotoFuck van Coontje weer. En daar zit een gruwelijke kern van waarheid in: ”Hunt WikiLeaks chief down like Osama bin Laden: Sarah Palin demands Assange is treated like Al Qaeda terrorist” dailymail.co.uk, met dank aan Roland1976.

[blackbirdpie id=”9665889490178048″]

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Waarom Julian Assange nooit zal gevonden worden”

  1. @Renesmurf: We zullen zien, er zijn stemmetjes die zeggen dat hij juist een Amerikaans spion is die de oorlog en dus de Bush industrie weer lekker moet aanwakkeren.

    @SirCumSized: De zaakjes van de VS hebben nooit lekker geroken en als je de feiten zwart wit houd en alles wat ze in het verleden hebben gedaan er bij op telt, dan zijn het niet anders dan ordinaire criminelen en moordenaars om het maar zo netjes mogelijk te zeggen. Ja toch!

  2. Het is triest om de afgelopen dagen te zien en te horen dat diverse "hoogwaardigheidsbekleders" van Amerikaans gezinde landen roepen om een "manhunt" naar Julian Assange? Hij wordt verdacht van een mogelijke aanranding in Zweden en daar moeten alle opsporingsmethoden maar meteen op losgelaten worden. Als Julian Assange met zijn WikiLeaks vervolgens aantoont dat diverse overheden bezig zijn met "slecht nieuws" onder de pet te houden dan kunnen opeens wel alle registers opengetrokken worden qua opsporingsmethoden? Zet je wel aan het denken wie zich het meest schuldig voelt, deze zaak stinkt en niet zo'n beetje?!

Maak mij blij en geef reactie :D