Hero Brinkman geeft reactie

[blackbirdpie id=”8091264578756608″]


6 gedachten over “Hero Brinkman geeft reactie”

 1. @SirCumSized: Het is heel eng als je bedenkt en zo vluchtige een psychologisch profiel op loslaat. Had sowieso geen hoge pek van het kunnen en weten van politici, maar nu zijn echt overgeleverd aan hongerige beesten met een selectief slecht geheugen met het verstand van een tiende van een pinda, als ze geluk hebben.

 2. Ik denk als je alle antecedenten van bijvoorbeeld de meeste VVD-politici tot en met Groen Links gaat nalopen dat je hier-en-daar ook wat zaken tegenkomt? Sommige politici plegen dit soort overtredingen die Hero Drinkman heeft gemaakt ook tijdens hun kabinetsperiode of elders in een bestuurlijke functie?

  Here's my list;

  1. Tara Singh Varma (Groen Links) – vermeende oplichting

  2. Wijnand Duyvendak (Groen Links) – vermeende inbraak

  3. Evelien Herfkens (PvdA) – vermeende vergoedingfraude

  4. Tineke Huizinga (CU) – vermeend joy riding privé jet

  5. Guusje ter Horst (PvdA) – rijden onder invloed

  6. Ayaan Hirschi Ali (VVD) – meineed, liegen tegen de IND

  ….ach zo kan ik nog regels lang doorgaan; sinds de dag der heugenis is gebleken dat politci en mensen die denken dat ze politicus zijn gewoon mensen zijn met een verleden en wellicht ook met overtredingen op hun naam? Bij mij ligt de grens bij politici met misdaden op hun naam en niet bij lichte vergrijpen en overtredingen. Dat van die Lucassen is in mijn gevoel over de grens van het toelaatbare maar dan meer omdat ik zo iemand niet vertrouw die niet met gezags-(macht) heeft kunnen omgaan. Is zelfs een beetje eng dat die man mag blijven zitten?!

Reacties zijn gesloten.