Oost-Europeanen kamperen in het Zuiderpark

Oost-Europeanen kamperen in het Zuiderpark. Ik heb me voor de rest onthouden van echt mening omdat de schuldige hier de politiek is. Die toestaan om malafide en criminele uitzendbureaus zonder papieren op te richten en failliet te laten gaan. Mensenhandel, fraude met woningen, papieren en geld, om dan mensen zonder scrupules aan hun lot achterlaat zonder dat ze de taal kennen: Hofstijl.nl

3 gedachten over “Oost-Europeanen kamperen in het Zuiderpark”

 1. Ja Ken Ik…Sinds begin zestiger jaren werden zeer massaal buitenlanders ingevoerd,en de Autochtonen de afkeuring in gegooid,ieder een wat ,ieder een blij,Daar betalen We nu de rekening van.

  De winsten van al die Misdrijven zijn natuurlijk elders.

  Na Misbruik werden die buitenlanders massaal in het Sociale Systeem gedumpt als die er achter kwamen bedrogen te worden,hier zorg er maar voor ,en haalden ze wat kratten nieuwe buitenlanders , die sinds de eerste al voor de helft of minder aan de slag kunnen.

  Ik Denk Dat Menig Buitenlander Hiér Dit Kan Beamen?

  Dit is een al vele decennia durende internationale bezigheid van een bepaald slag plunderaars, die verrijken zich en de Volken Blijven Ontwricht Arm en Radeloos achter in Vaak een oorlogs of Oproersetting,vliegende inflaties,oorlogen en Rassenhaat liggen om de Bocht.

  Veel Daderschap is al naar andere Landen getrokken om de Daar opkomende industrien en economien leeg te plunderen op dezelfde wijze.

  Daar Misbruiken en Misbruikten ze de door hen Illegaal opgedrongen EU Ook voor , van af het begin om Landen te verweerlozen en om Geld uit de Landen te tappen, israel is er bij voorbeeld geheel van gefinancieerd , inclusief hun 320 atoomkoppen.

  Dat is hun cultuur…parasiteren…plunder and prey,Geen Probleem als het een Valkje is ,Maar Als Mens Óp Mensen , Dat Kan Niet!

  Dat is voort gekomen uit een Mensen eters mentaliteit en heeft zich geevolueerd naar economien en bedrijven,Landen en zelfs parasiterende wetgevingen.

  Wat Jij Daar Schrijft , Dát gaát Al vele decennia zo!

  Het Zou Zelfs Kunnen Dat Als Je Weet Hoé Gróot hun oplichtingen ,leugens en bedrog zijn , Je Verstand Zou Kunnen Weigeren Het te Aanvaarden?

Reacties zijn gesloten.