Aartsbisschop Léonard krijg tijdens mis een taart in zijn gezicht :-) (VIDEO)

HA HA HA Eindelijk gerechtigheid na zijn AIDS gerechtigheid verhaal. had zijn verbaasde gezicht wel willen zien. Het gebeurde afgelopen maandag, ze probeerde het incident stil te houden tot iemand heel toevallig aan het filmen was en nog toevalliger het toch op internet zette. NOS.nl

Taart in gezicht van aartsbisschop Léonard 

Katholiek Nederland - ‎Hilversum (Van onze redactie) 6 november 2010 - Aartsbisschop André-Joseph Léonard van Mechelen-Brussel heeft een taart in het gezicht gekregen. 

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Aartsbisschop Léonard krijg tijdens mis een taart in zijn gezicht :-) (VIDEO)”

  1. @Jager: Bijzonder is het niet, maar wel lachen en dat juist in het huis van God waar ze poep praten, zo als AIDS als gerechtigheid, homofilie te vergelijk aan ziektes en pedofilie te gedogen en onder de hoed schuiven.

Maak mij blij en geef reactie :D