Wat vind ik van Zoetermeer en vooral Zoetermeerders

Wat vind ik van Zoetermeer en vooral Zoetermeerders die vanuit Den Haag daar na toe zijn verhuist. Wil je dat echt weten? Het is een hele lap tekst en dat kan je natuurlijk exclusief lezen op de enige aangewezen plek waar de meningen van uitsluitend Hagenaar te vinden is: HOFSTIJL.nl madbello een Hagenaar??? De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Wat vind ik van Zoetermeer en vooral Zoetermeerders”

  1. @SirCumSized : Bedank, bedankt. Zulke stukjes zijn alleen te danken aan @Maurits Burgers die de boel omkat een grammaticaal behapbaar maakt zonder al te veel van mijn onbehouwen grofheid in te boeten. al probeer ik het juist netjes te houden.

Maak mij blij en geef reactie :D