Heeft Koningin Beatrix een dubbele nationaliteit?

Heeft Koningin Beatrix een dubbele nationaliteit? Jessurun d’Oliviera, oud-hoogleraar in het internationaal privaatrecht, Europees recht en migratierecht geeft antwoord: The Max Pam Globe

4 gedachten over “Heeft Koningin Beatrix een dubbele nationaliteit?”

 1. Het Koninghuis is Zeshonderd Jaar Geleden Onstaan Uit Pruisisch Gebied Zo Als De Duitse gebieden Eerst Heetten.

  Die Familie Komt Overwegend Voort Uit De Hapsburgers Die Een Keizerrijk Dat Soms Italie en Spanje Ook Deels Overheerste Hadden , Nederland Was Een Vanwege de Drassige Ligging Een Oninteressant Uithoekje Weg Geschonken Door Karel De Grote Aan Prins Philips Van Spanje.

  Van Daar , Spanje , Ging Een Afgezant Naar de Nederlanden in Zake de Geuzenopstand , Déze Werd Òp Slinkse wijze Van de Opstand en Nam de Leiderschap van Willem Een Àf Met moord en Misleidingen!

  Úit Dié Verrader en Boef , Een jood , Hij Vernietigde Alle Verworvenheden Van de Geuzenopstand en het Verviel Weer Aan Spanje ,Én Dè joodsspaanse – prins charles joods spaans- kroon , Kwam Dit Koningshuis Voort.

  Ná 80 Jáár Bloéd Zwéét Èn Tranen Van Verdriet Óm Vrijheid Ván dwang en Verkrachtingen , Lééd Én Púúrste Kwáád , Onder het joodse bestuursregime , exact Als Heden!

  Dat mengde Soms Met Hapsburgs en Engels , De Vader Van Queen Elizabeth Wás Puur Duits.

  Hoe Het Nu Zit?

  Ik Weet En Zie Dat er Fiks de joden Weer Eens in getrokken Zijn , van vollenhovens , Dat Friso ér joods Uit Ziét , en Het Een Potje is in Geheel óvermachtige jodenhanden Die de staat Ook Gijzelen , Tel Uit Je Winst!

  Één Kijkje Op de Website Van De Hedendaagse Hapsburgers Kan de gevolgen Van binnendringen Van joden Laten Zién.

  Niéts Púúr Autochtóón Kaukasisch Zúl Je Nog Aan Treffen.

  Saudi arabie is ook Sinds 600 jaar al over genomen en nu Púúr joods – Zo verdringen ze in Elk Land de machtsposties en verdringen mét dna en inteelt is een Zeér Wijd verbreidde Methode Van overnames in Alle Gelederen Van Een Maatschappij en Volk Ook!

  Én Hoé Betrouwbáár Zijn dé CBS definities Als de Joden Dat Volledig Onder controle hebben en de Cijfers verklooien Net Als Over Al Al de Pleuris Aan het uitbreken is Om Dat Van de ene Ná de Andere Cijfers Niéts Blijkt te Kloppen?

  Je Moét Dan Ook Wéten Dat de joden Via de media Die Zo Goed Als Ook al Helemaal Van hen is Al Vele Besmeuringen en insinuaties op Dat Koningshuis hebben losgelaten Om het in Discrediet te Brengen.

  Òók Als afleiding Van Diverse Zeer Grote terroristische acties en Genocides Tegen Onze Volken!

  Wat zij doen is dan afleiden met false flag terrorisme en Valse beschuldigingen , Liefst ook Rampen en oorlog aan doen , om dat Men Dan Wel Andere Zorgen Heeft!

  Dus Dit Zijn Internationaal Zeer Enge Tijden , Omdat ze Dát Al Herhaaldelijk gepoogd hebben.

 2. Zowel Willem Alexander alsmede Hare Majesteit hebben beiden een vader van buitenlandse origine dus qua CBS-definities zijn ze én allochtoon én leven ze beiden van uitkeringen. Dus over vooroordelen bevestigen gesproken?

  Daarnaast gaat de discussie over twee nationaliteiten over loyaliteit naar het Rijk der Nederlanden toe; ik vermoed dat dit bij beide personen wel goed zit ondanks hun Britse/Duitschen bloed?

 3. Ik Denk Dat Onze Koningin Veel Last Heeft Van Kwaadaardige Ophitsers Die tegen Haar opstoken MADBELLO

  Gaar opofferen Óm Mét eigen Schanddaden wég te komen.

  Dit is Dé Zó vérvéélste poging en actie Al om Haar in Discrediet te brengen en te beschuldigen Van de Toestanden in het Land.

  Zij IS Hét Àllerminste Probléém!

  Zie Wát er Achter Zit.

  Een Voorbeeldje en Info.

  Zou klokkenluideronline.nl zijn klépels Kwijt Zijn?

  Vóór Die Pedofielenring wérken?

  http://airvd.wordpress.com/2010/08/15/telegraaf-f

Reacties zijn gesloten.