GBL: de nieuwe super goedkope en lekkere drugs

Gamma-butyrolacton de nieuwe GHB voor arme sloebers zonder scheikundige kennis. Makkelijk te maken en 2 keer zo krachtig en dus ook zo gevaarlijk. Gewoon een schoonmaakmiddel die goed gekeurd is door TNO, kijk maar op GBL.nl.

Video Update!!! Kijk en huiver op: deredactie.be

GBL is een ”relatief ongevaarlijke drug”, dus ook de kans groot dat het door de media gedemoniseerd zal worden. Als men maar weet hoeveel er genomen wordt en je het niet combineert met andere middelen. Als GBL roekeloos wordt gebruikt kan het een zeer gevaarlijk en zelfs dodelijke drug zijn, kijk hier de effecten op het menselijk lichaam. Zorg daarom altijd dat de concentratie bekend is:

Als wij GBL gebruiken nemen we een eerste dosis van 1,5 ml. Dan weten wij dat de piek na ongeveer een kwartier komt. In het uur daarna neemt het gevoel langzaam af. Na anderhalf uur ben je weer redelijk helder en dan kun je weer iets nemen.
Ik vind het lastige van GBL dat je eigenlijk altijd een klein spuitje moet gebruiken omdat het zo nauw luistert met de dosis. Bij de eerste dosis kun je bijvoorbeeld 2 ml nemen. Maar als je na anderhalf uur dan nog een keer 2 ml neemt, dan ga je zeker OUT: partyandplay.nl

En behalve als drug kan je GBL Cleaner 99,98 % gamma butyrolactone ook gebruiken voor het verwijderen van verf en graffiti, roest, inktvlekken, olie vlekken, smeer en vet, lijm, gezond verstand en nog voor het schoonmaken van velgen en verdelgen van onkruid en nog eens 100% biologisch afbreekbaar: bestel-gbl.nl.

Zo al je ziet is GBL multi-functioneel, als je geen zin hebt om high te worden ga je gewoon schoonmaken. Wat wil je nog meer? Alles Wat Je Moet Weten Over Ghb En Gbl

Het is duidelijk dat dit super linke shit en aan de andere kant zie je dat mensen toch blijven experimenteren om hun wekelijks of maandelijks fun moment te hebben. Waarom word er niet gewoon gereguleerd en veilige drugs op de markt gebracht als mensen toch blijven zoeken met risico van eigen gezondheid en die van anderen ook in gevaar brengen.

Meer vergiftigingen door partydrugs GHB en GBL

Blik op Nieuws – Het totale aantal gemelde vergiftigingen bij personen vanaf 13 jaar door de partydrugs GHB en GBL is gestegen van 214 in 2008 naar 268 in 2009.

Meer vergiftigingen door partydrugs NRC Handelsblad 

Lees ook alles over Bezofury en Partydrug Mephedrone (4-MMC) de nieuwe legale XTC 😉

19 gedachten over “GBL: de nieuwe super goedkope en lekkere drugs”

 1. Kopen Mephedrone, methylone bk-mdma en andere onderzoek chemicaliën.

  UR-144
  5f-ur144
  AKB-48
  5F-AKB-48
  PB-22
  PB-22F
  BB-22
  MAM-2201
  STS-135
  5-APB
  5-APDB
  5-EAPB
  5-MAPB
  6-APB
  MPA
  BK-MDMA
  MPHP
  25i-nbome
  25-b nbome
  25c-nbome
  4-MEC
  4-BMC
  URB-597
  MDPV
  A-pvp
  4f-APVP
  A-pvt
  A-pbp
  Ethylphenidate
  3-MMC
  MN-24
  MN-25
  JWH-250
  3-meo-pcp
  2-fa ↓
  3-fa
  4-fa
  2-fma
  4-fma
  4-fmc ↓
  AB-FUBINACA ↓
  AB-PINACA ↓
  5F-AB-PINACA↓
  PV-2
  PV-3
  PV-4
  PV-8
  3,4-CTMP
  LY-2183240
  Pentedrone
  Desmethylprodine (MPPP)
  4-aco-dmt
  A834,735
  A836,339
  MET
  Etizolam

  Als u geïnteresseerd bent in onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. We hebben ook verzenden naar alle delen van de wereld tegen zeer betaalbare prijzen, en we leveren op tijd en in goede staat. Wij verheugen ons op uw aanvraag op ons product. Gratis sample beschikbaar.

  Stuur uw vragen rechtstreeks aan (schedwick666@gmail.com).

 2. door gbl zijn al mijn tanden weggerrot, en gvd ik hem keiveel zeer, ikga straks naar sint raffael ziekehuis belle in leuve voor da te make , amai men klak

 3. je bent ook gewoon dom als je gbl gaat gebruike, ik bedoel waarom geen ghb dan?? omdat gbl goedkoper is ofso? hoe junkie is dat over ghb is meer bekend en gbl is echt een stuk slechter voor je.

 4. Uhhm GBL is geen nieuwe variant op GHB, maar een stof die je nodig hebt om GHB te maken. Het schijnt vrij gemakkelijk te verkrijgen te zijn, omdat het gebruikt word als industrieel schoonmaakmiddel. Je hoeft geen drugsexpert te zijn om dit te weten. Gewoon Googelen, staan omschrijvingen op internet waarvan sommige al enkele jaren oud.

 5. btw Dát Déze stoffen Als ghb en gbl etc Heden Nog Al Op De voorgrond staan KÀN HÈLEMÀÀL Te Maken HEBBEN MÉT DÀT Medio 2009 Wereldwijd Aangiften Zijn Verspreidt Waar in Déze stoffen Als onderdeel Der Kindermolestatiés Óp lagere schólen en schoolreisjés WÈRDEN GENOEMD.

  heroine ghb lsd ""Reproductieremmers"" Spieratrofyverwekkers scopolaminen strycnhnine etc.

  Dé zware metalen landbouwgif aluminium kwik ""geheime stoffen" ..hébben ze al áf gevangen "gééxcuséerd" met de vaccinaties vogelgriep Van Wege Een NIET Bestaande epidemie en hpv vaccin Dát Ook Nog Eens 30% Káns Òp Ònvruchtbaarheid Geeft Én Àls Volksziekte En Prioriteit Nóg GÈÈN EENS in De Top Tien Vóor Kómt

  NÙ dé ghb gbl etc etc nog éven ér óver héén óm áf te dekken.Krijgen We binnenkort zéker Dé verspreiding Van strychninen scopolamine? ….ÉN Dé tabak en alcohol LIJKT ÀL ZÒ Ván zélf sprekend.

  DÀt Ònze Kinderén DUS Óndértússen Nog Eens Driévoudige lading Ván Dié rommel Óm hun eigen háchjé té rédden hebben binnen gekregen doét ze GÈÈN siér.

  Hét hpvvirus Èn Dé Lidtekentjés Óp Dé Báármoéderhálsjés KÒMEN ÈNKEL EN ÙITSLUITEND Ván Déze Misdrijven ÀF.

  Het IS GÈÈN Vóórtréffelijk volk Dát DIT doét!

 6. btw Áls Bij Dé asiaat Éet en De sfeer komt Als van zélf intiem gezellig warm vertrouwd óver …NÈÈM Een Sample Van Je Eten Dán Maar beter Méé Voor Onderzoek Náár heroine Óf Andere harddrugs ….klantenbinding noemen Sommigen Dát Òók Wél En verklaart Òók Dé rigoreuze (Tevens witwas)Bezitstoenamen Van De ondernémers Ván Dié Soort.

  Eigenááren Ván shoarmaténtjés willen Oók Vakér Wél Dán Niét Al snél in Héél grote Auto´s rijden Mét Nog Eens 8.1 kinderén ér BIJ.

 7. xtc uit de Begintijd Ken Ik Ook

  Kun Je Zo Bejaarden Geven Voor Een Fijn Bestaan.

  Ik Kan Mike Zijn Verklaring Òndérstrépen.

  Geen gif Geen gevolgen Geen verslaafdheden Geen geweld Geen afkickverschijnsélen GÈÈN Hérsenveranderingen GÈEN Pérsóónsveranderingen.

  xtc wordt Heel Vaak Door overheden Misbruikt om de werkingen en schadelijke Gevolgen Van Andere middelen te verbloemen Zó Als alcohol tabak hardrugs …záken DÙS Die ze buiten Beeld willen houden …Òók zaken Àls urenlang hyperactiéf dansen of bewegen en Jé Doód zuipen IS ZÈKÈR GÈÈN Eigenschap Van Zuivere xtc…Máár Àl járen mengt Dé moneyindustrié Van De dancepalaces ér speed amfetaminen etc dóór vóor winst Aan de bijzaken Als harddrugverslaving drank en drinken.

  Ván XTC Hééft Men Van Al Die záken NIÈTS ÒF MINDÈR nodig En De Werking Duurt Langzaam áfnemend Dágen IS Heel Mellow Èn Aangenaam.

  De xtc wérd Hiér nog verboden Dóór Héél Frappant Een irt heroinedealer Die óvernacht Een ondérzoekjé uit engeland noemde Áls zoú xtc gevaarlijk wézen…IK Kán Me DÀN Vóórstéllen DÀT De XTC Dé heroine tabak Én cocaine ÁLS Méde alcohol consumptie Hevig Dééd Dálen.

  Ik bedoél "Dé overheid Als drugdealer facilitator en beschermer Van harddrugs alcohol tabak En Misbruiken"?

  Dát Kán Tóch Niét?

 8. ""Het is duidelijk dat dit super linke shit en aan de andere kant zie je dat mensen toch blijven experimenteren om hun wekelijks of maandelijks fun moment te hebben.""

  Zó Als Ik in Een Eerder Comment Zei "party til They Die"

  madbello.nl/63819/50-smoesjes-om-ziek-thuis-te-blijven/#comment-82544

  Gevolgen maken Kinderen en Mensen Dan geen sier Meer uit.

 9. Ja daar ben ik het mee eens, dat waren die salmiak pillen , een was zat voor een hele dag vrede…!!

 10. @Monique : Wat ouderwets 🙂 ouderwetse XTC (jaren 1990) was de oplossing voor alle trauma's en oorlogen geweest, echt! Tot dat de kern van het bestanddeel echt werd verboden 😉

 11. Doodeng dit spul. Ik begrijp het ook niet. Zet gewoon een paar planten in je eigen tuin, lekker voor eigen gebruik. natuurlijker kan niet en het is, na aanschaf van de zaadjes, gratis. Even lief toespreken, lekker laten groeien, plek vrij houden in schuur of zolder om te drogen et voila!

 12. Zal het hoofd van de CSU even benaderen voor een paar flessen hahahahahaha…………

Reacties zijn gesloten.