Prem en Halsema met de dood bedreigd in Duindorp

Oh oh Den Haag gezellig Prem Radhakishun’s bus met zijn Premtime radio programma in Duindorp. Hier kan je het hele radio programma luisteren op de NTR en na Oh Oh Cherso en spetterende ADO is dit wat Den Haag weer op de kaart zet en weet waarom ik zo trots ben op deze zo mooi dorp achter de duinen. Gewoon lekker eerlijk recht voor je apolitieke raap.

Je bent gewoon een viezerik, joh. Daarom, omdat je een linkse figuur bent, net als die kankerhoer, Femke Halsema. Die moeten ze allemaal doodschoppen, kankerlijders (via GeenStijl.nl)


9 gedachten over “Prem en Halsema met de dood bedreigd in Duindorp”

 1. hij heeft groot gelijk zou u er tussen willen wonenbij die buitelanders

 2. @FCDH; Duindorp begint een beetje op Asterix en Obelix te lijken?

  Heel Den Haag bezet? Nee. Een kleine nederzetting blijft moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van de andere Hagenezen in de omliggende wijken niet gemakkelijk…oorzaak "toverdrank"?

  Legitimeert wederom een muur erom heen en laat mij dan maar een Hagenaar zijn i.p.v. een Hagenees, what's in a name? 😉

 3. @SirCumSized: Ik weet niet waar jij vandaan komt hoor maar duindorp ligt wel in de harten van de hagenees.. Denk dat jij geen hagenees bent maar een hagenaar dat is een heel verschil. Duindorp is de enige wijk nog wat nederlands is in heel den haag!! Dat kom je niet vaak meer tegen en dat moeten we ook zo houden. Moet er niet aan denken dat duindorp net zoals transvaal, schilderswijk enz wordt!!! En het is er nog steeds prachtig wonen zolang dat uitschot van buitenlanders hier weg blijft!!!!!!!

 4. @SirCumSized : van de oorspronkelijke Duindorp is weinig meer over. Het meeste is afgebroken en nieuwbouw voor in de plaats gekomen.

  Het was wel prachtig wonen voor weinig zo vlak aan de duinen en strand.

 5. Ho,ho? Duindorp hoort al jaren niet meer in de harten van de hagenees en dat komt voornamelijk door dit soort trash wat daar helaas prominent aanwezig is. Soort van autonome inteeltwijk geworden, een mislukt Vogelaar-project. Ik zeg muur erom heen en niet meer over lullen… 😉

Reacties zijn gesloten.