Joseph Stiglitz werelds bekendste econoom waarschuwt! ´´Euro overleeft het misschien niet´´

Euro overleeft het misschien niet. Dat zegt werelds bekendste econoom Joseph Stiglitz. Zal Willem Middelkoop alweer gelijk krijgen? Na de banken zo meteen ook landen gaan vallen. Zo te zien gaan we echt naar de kloten en dat dankzij een verenigd Europa: NU.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Joseph Stiglitz werelds bekendste econoom waarschuwt! ´´Euro overleeft het misschien niet´´”

  1. Weerpraatjes gaan bijna op echte fysica lijken in vergelijking met economische voorspellingen van diverse "top-economen". Het blijft voorspellen op basis van theorieën met heel veel onberekenbare factoren.

    En de paradox is het gevolg van kopieergedrag bij die economen die elkaars voorspellingen als meest belangrijkste factoren beschouwen en niet de realiteit van de economie.

Maak mij blij en geef reactie :D