Kathleen Ferrier (CDA) niet blij met de PVV

Kathleen Ferrier is deskundige ontwikkelingssamenwerking. Ze werd secretaris van de vereniging Samen Kerk in Nederland (SKIN), een organisatie van migrantenkerken, en vanaf1996 ook secretaris van de Latijns-Amerikaanse zending van de Gereformeerde Kerken in Nederland. Ferrier werd in 1999 lid van het CDA.

FotoFuck door The West Is The Very Best (Klik op het plaatje)
FotoFuck door The West Is The Very Best (Klik op het plaatje)

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Kathleen Ferrier (CDA) niet blij met de PVV”

  1. En haar vader is gouverneur van Suriname geweest en zij is getrouwd met een dominee dat verklaart m.i. haar onstuitbare zendingsdrang en haar roeping tot ontwikkelingswerker. En ja, het ziet er naar uit dat de ontwikkelingsindustrie een paar tikjes gaat krijgen door het nieuwe regeerakkoord dus ben ik benieuwd hoe zij zich als "dissident" vanmiddag opstelt tijdens het CDA-congres?

Maak mij blij en geef reactie :D