NEERLANDS TROTS IN BARRE TIJDEN

Vanmorgen werd ik gebeld (door Dennis B.) dat ik snel naar beneden moest komen om een foto te maken. Iets met een vrachtwagen en Wilders met snor er op??? Ik naar beneden en ja hoor en inderdaad! Een leuke foto voor mijn site en dan maar gelijk Theater Nomade, Ab Gietelink belonen met een link voor zijn leuke beschilderde busje.
En eerstkoffie liet in een reactie weten: Wow ! Een vintage Volkswagen LT40A, dubbellucht, korte overbrenging wegens de hoge opbouw en 6 cylinder in lijn 2.4 turbodiesel. Waarschijnlijk Vullings bak-opbouw. Dat het nog rijdt ! Onverslijtbaar met de goede motorolie.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “NEERLANDS TROTS IN BARRE TIJDEN”

  1. Dit busje is mede gesponsord door een 4-jarige structurele subsidie uit het Nederlandse Rijksfonds NFPK.

    Ik heb er als belastingbetaler nooit om gevraagd om dit soort culturele gesponsorde zaken? Of ben ik nu een cultuurbarbaar? šŸ˜‰

Maak mij blij en geef reactie :D