Willem Alexander stil afgetreden als commissaris van DNB

Prins Willem Alexander na 12 jaar heel stil afgetreden als onstreden commissaris van DNB (De Nederlandse Bank): blikopdebeurs.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Willem Alexander stil afgetreden als commissaris van DNB”

  1. Alle rechters en ovjs Waren in Alle tijden van plunderingen en scams Van banken instanties verzekeringen (Zo Als ABP)en bedrijven DÈ COMMISÀRISSÈN in Dié orgs….Moéten Nú wát brabbelen óm ér samen met die banken en bedrijven Ván af zien te komen…Heb Je de buiten de beschermingen van de wetgevingen stellen Van de Bevolking Dóór hún ALLER hoogste baasje IN 1991 ér Nóg Bij…Zit Je Al Aan de Zwaarste Meinééd Én Criminele bedrijvigheid !

  2. Ach zijn termijn zat er op bij deze hobby- en knutselclub en na het "kaltstellen" van de incompetente W. Nellink door minister J.C. de Jager kwam het zijne majesteit veel beter uit om dit met een stille trom te doen. Zeg maar een staaltje van slim "royal branding", zouden we misschien allemaal wel gedaan hebben? Echter het aantreden als commissaris van de DNB en zijn status als aankomend vorst is wel een beetje raar maar 12 jaar geleden zag het politieke klimaat er heul anders uit?

Maak mij blij en geef reactie :D